Zorunlu eğitim cd'leri hakkında

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan joeyy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
merhaba 5 mart sınavını kazanıp 05/2011 itibari ile stajını başlatan arkadaşlar cd lerin akibeti hakkında bilgisi olan varmı normalde ağustos ayı içerisinde göndermeleri gerekmiyormuydu sitede mesaj gönderilecekten başka bilgi yok

Ynt: Zorunlu eğitim cd'leri hakkında

Ben dün İSMMMO' yu aradım belki gönderilmeyebilir web tabanlı olacak dediler.

Sonra TESMER'i aradım telefona çıkan bayan ay sonunda dağıtıma başlanacak kargoya verildiğinde size mesaj gönderilecek dedi.

zeynep1986 ' Alıntı:
Ben dün İSMMMO' yu aradım belki gönderilmeyebilir web tabanlı olacak dediler.

Sonra TESMER'i aradım telefona çıkan bayan ay sonunda dağıtıma başlanacak kargoya verildiğinde size mesaj gönderilecek dedi.

teşekkür ederim

Eylül ayında gönderilecek olan Eğitim Cd'lerinin gönderimi Ekim ayı içerisinde yapılacaktır.

bu bizim cd lerle ilgili bir duyurumu acaba?

zeynep1986 ' Alıntı:
Eylül ayında gönderilecek olan Eğitim Cd'lerinin gönderimi Ekim ayı içerisinde yapılacaktır.

bu bizim cd lerle ilgili bir duyurumu acaba?

Bizle ilgisi yoktur bence bizi unuttular yani hiç yokmuşuz gibi davranıyorlar sanki :) ümidimi kestim artık işime gücüme bakıyorum aynısını size de tavsiye ederim ;)

CD ler konusunda herhangi bir program tarih filan yok arkadaşlar. Tesmer in sayfasında yazan tarihlerin de hiçbir güvenilirliği yok. Kafalarına göre gönderiyorlar ara ara. Ben son CD yi de aldım bitirdim. Toplam 9 cd nin tamamı da tesmerin sayfasındaki tarihlerden farklı zamanlarda geldi. Bekleyeceksiniz sadece. Staj süreniz içinde bir şekilde o CD ler size ulaşıyor.

Cevap veren arkadaşlara teşekkür ediyorum...

Kısacası beklemeye devam ;)

joeyy ' Alıntı:
merhaba 5 mart sınavını kazanıp 05/2011 itibari ile stajını başlatan arkadaşlar cd lerin akibeti hakkında bilgisi olan varmı normalde ağustos ayı içerisinde göndermeleri gerekmiyormuydu sitede mesaj gönderilecekten başka bilgi yok

Ben de aynı dönemde stajımı başlattım ama hala cd'leri bekliyorum. Kasım ayında ödeme yapılması gerekiyormuş ama cd'ler gelmeden bankaya para yatırmak ne kadar mantıklı. Mesaj göndermediklerine dair odayı mı yoksa tesmeri mi aramak lazım?