Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Featured content
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Alomaliye.com
Giriş Yap
Yeni Üyelik Kaydı
Neler yeni
Featured content
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Menü
Giriş Yap
Yeni Üyelik Kaydı
Install the app
Yükle
Neler yeni
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Son aktivite
Neler yeni
Featured content
Yeni Mesajlar
Son aktivite
Z
zümrüdü anka
,
Basit Usul E-Arşiv Fatura Kesme Mecburiyeti Var Mı?
başlıklı konuya cevap yazdı.
Muhtemelen var.benim mukellefime 64000 kdvsiz e arşiv farura kesmiş basit usul fatura dip notunda basit usul KDV den muaftır diye dip...
Pazar saat 15:47'de
S
stajer611
,
Vergi Usul Kanunu
forumunda
Basit Usul E-Arşiv Fatura Kesme Mecburiyeti Var Mı?
başlıklı bir konu başlattı.
Merhaba Basit usul mükellefler 3000,00 tl üzeri satışta e-arşiv fatura düzenleme mecburiyetleri var mıdır? Mecburiyet olup olmadığı ile...
26 Tem 2025
Ç
çömezzz
Tarla Satışında KDV durumu
konusundaki
malimüşavirr mesajınıza
Beğen
tepkisini verdi.
şirketinizin ana faaliyet konusu gayrimenkul alım satımı değil diye anlıyorum bu bağlamda gayrimenkulün aktife ne zaman girdiği ve ne...
26 Tem 2025
H
herotürk
Şirket Araçları Kdv Hakkında
konusundaki
MMHasan mesajınıza
Beğen
tepkisini verdi.
Merhaba, Evet şirketi kurup araç alıp kdv'yi indirim konusu yapabilirsiniz. Sahibinden üzerinden satılan araçlarda kdv dahil olarak ilan...
25 Tem 2025
M
malimüşavirr
,
şirketinizin ana faaliyet konusu gayrimenkul alım satımı değil diye anlıyorum bu bağlamda gayrimenkulün aktife ne zaman girdiği ve ne...
25 Tem 2025
M
malimüşavirr
,
Gelir ve Kurumlar Vergisi Kanunu
forumunda
Galeri Komisyon Faturası
Üstatlar kolay gelsin. Galeri faaliyeti yapan bir mükellef son çıkan uygulamadan sonra başkasının aracının satımına aracılık yapıyor e...
25 Tem 2025
N
neslihanak
,
Bağımsız Denetim Sınavı Hazırlık İçin Kaynak
Merhaba kimse kaynak bilgisi vermemiş ben deha yayınlarından çalışacağım
25 Tem 2025
S
SerhanSerhan
,
Şahıstan Limited e Tür Değişimi Muhasebe Kayıtları Sgk Ve Vergi Dairesi Bildirimi
Yeni firma tabiki - eskisi şahıs firması yenisi limited bambaşka firmalar birine kapanış birine açılış fişi oluşturmalısınız
24 Tem 2025
M
MMHasan
,
%10 KDV'li Kesebilirsiniz
24 Tem 2025
Y
yakupafc
,
Acil bilgisi olan varsa çok sevinirim
24 Tem 2025
Y
Yutuliti
,
Kıdem Tazminatı Hesaplama
Uyarınız için teşekkürler. Her ay ibaresi cümlede yanlış oldu. Düzenli ödeme olması yeterli. Örnek 4-d kamu işçileri için ilave tediye...
24 Tem 2025
Ç
çömezzz
Şahıstan Limited e Tür Değişimi Muhasebe Kayıtları Sgk Ve Vergi Dairesi Bildirimi
konusundaki
ferhat mesajınıza
Beğen
tepkisini verdi.
1- Muhasebe kayıtları nasıl yapacağız? Cevap: Muhasebe kayitlari basit sahistan ne geliyorsa karsiligi Ortak olacak. Limited sirkette de...
24 Tem 2025
P
pelin2134
,
Sgk.yi halletmissinizdir. Muhasebe kayıt kısmını çözemedim ben. Luca kullanıyorum. Yeni müşteri girişi mi yapılmalı. Eskisinin üstünde...
23 Tem 2025
Y
yakupafc
,
KDV
forumunda
Üstadlar merhaba, Estetik merkezine ait olan ve şirketin aktifinde kayıtlı bir tarlamız var. Bu tarlayı, başka bir estetik merkezine...
23 Tem 2025
K
keremcem
,
Kıdem Tazminatı Hesaplama
Sanki bu dediğinizde bir hata var , yılda 1 kez düzenli olarak ikramiye ödemesi yapılıyorsa bu dediğinize göre kıdem tazminat hesabında...
23 Tem 2025
Neler yeni