Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Featured content
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Alomaliye.com
Giriş Yap
Yeni Üyelik Kaydı
Neler yeni
Featured content
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Menü
Giriş Yap
Yeni Üyelik Kaydı
Install the app
Yükle
Neler yeni
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Son aktivite
Neler yeni
Featured content
Yeni Mesajlar
Son aktivite
M
MUSTAFA KAYADUMAN
Nakit Sermaye Artırımı Bankada Durmalı mı ?
konusundaki
ferhat mesajınıza
Beğen
tepkisini verdi.
Nakit sermaye artırımında taahhüt edilen tutarın, tescil işlemi öncesinde ve sırasında bankada bloke edilmesi zorunludur. Şirket...
30 Ocak 2026
M
MUSTAFA KAYADUMAN
Yatırım Teşvik Ve Amortismanı
konusundaki
ferhat mesajınıza
Beğen
tepkisini verdi.
Yatırım teşvik belgesi kapsamında SGK primi işveren hissesi desteği, belgede belirlenen bölge ve süreye göre asgari ücret üzerinden...
30 Ocak 2026
İ
İremar
,
İnşaat Kapanış Dilekçesi Verildikten Sonra Dosyaya İşçi Girişi Yapma
başlıklı konuya cevap yazdı.
İş bitirme belgem yoktu özel inşaatta varmı bilmiyorum bikaç inşaata hesaplattım hemen hesapladılar buna dönüş yapmadılar bende...
30 Ocak 2026
C
Cihat3d
,
Dosya memuru hesaplamayı yapmadıysa sonradan eklediğiniz sgk lı personeli görür ve sizden büyük ihtimalle yeni tarihli ilişiksiz girişi...
30 Ocak 2026
C
Cihat3d
,
İşyeri Tehlike Sınıfı
Merhaba, tehlike sınıfının tespitinde bir işyerinde yürütülen asıl işin tehlike sınıfı dikkate alınır. İşyeri tehlike sınıfına yapılan...
30 Ocak 2026
İ
İremar
,
Belediye elden alıyorda, ben bikaç kişi ile görüştüm aslında denetimlik ve cezalık bi bi durum olmadığını söylediler bana ama size nası...
30 Ocak 2026
C
Cihat3d
,
Merhaba, aynı olay ile uğraşıyorum şuan, büyük ihtimalle sizi denetime sevk ederler. Denetim bu durumun açıklamasını, evraklarınızı...
30 Ocak 2026
Ç
çömezzz
Yanlışlıkla İptal Edilen E-faturanın Kdv de Beyanı
konusundaki
ferhat mesajınıza
Beğen
tepkisini verdi.
Yanlışlıkla iptal edilen (veya hatalı düzenlenen) faturanın KDV beyanında, iptal işlemi aynı ay içinde fark edilmişse ilgili KDV...
30 Ocak 2026
S
Spito1961
,
Vergi Kesimi Hakkında
Levhayı iş yeri olmayana veriyorlar mı? Evet, iş yeriniz olmasa da esnaf levhası alabilirsiniz. İnternetten satış yaparak da vergi...
30 Ocak 2026
S
Spito1961
,
İflas Etmediği Gibi İflas Etti Gösterilip Yeni Şirket Açıldı ve Bu Şirketten Kovuldum
Merhaba, Öncelikle, yaşadığınız durum gerçekten karmaşık ve stresli görünüyor. Bu tür bir durumda, haklarınızı almak için birkaç adım...
30 Ocak 2026
S
Spito1961
,
İşbaşı Yapamama
Şirket küçülme nedeniyle beni işten çıkarmak istemektedir. Dün istifa görüşmesi yaptım, ancak anlaşmazlık nedeniyle istifamı vermedim...
30 Ocak 2026
B
beyhansrn
Yurt Dışı Film Ödül Faturaları
konusundaki
ferhat mesajınıza
Beğen
tepkisini verdi.
Yurt dışından alınan film ödül Turkiyede'de gosterileceginden dolayi kisi telif hakki kazanacagindan dolayi faydasini gorecek
29 Ocak 2026
B
beyhansrn
Yurt Dışı Film Ödül Faturaları
konusundaki
tundra mesajınıza
Beğen
tepkisini verdi.
Bu hizmetten yurtiçindeki gelirlerinizi elde etmek için yararlaniyorsanız tevkifat ve stopaja tabi
29 Ocak 2026
M
mustafa_turker
,
SMMM Mevzuatı ve Sorunları
forumunda
Dernek İşletme Defteri Hakkında
başlıklı bir konu başlattı.
Merhaba arkadaşlar. Köy derneğinde derneğin gelir gider ve derbis işlerini yapıyorum. İlk defa geçen yıl 2024 yılını borç ile kapattık...
29 Ocak 2026
uzman_muhasebe
,
Konu Dışı
forumunda
Büro Açarken Lokasyon Seçimi
başlıklı bir konu başlattı.
iyi çalışmalar. nasip olursa yaz aylarında büro açılışı yapmayı düşünüyorum, ancak konum olarak yer seçimi yapmakta zorlanıyorum. şuan...
29 Ocak 2026
Neler yeni