personel maaş programı

Son aktivite

• M
    mes_ar , Diğer Vergi Kanunları forumunda Düğün Yardımı Damga Vergisi başlıklı bir konu başlattı.
    Merhaba arkadaşlar, bir çalışana bir brüt maaş tutarında düğün yardımı yapılacak. Sgk ve gelir vergisine tabi değil. Fakat damga...
  • M
    merihs12 Ltd Şti'den A.Ş'e Geçiş konusundaki mete54 mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    Şirket yetkilisi e devleti ile digitale girilen ekranda yeni kullanıcı oluşturacaksınız,oradan e tebligat,gerçek faydanılıcı vb...
  • C
    cankurdas , Etsy'de Satış başlıklı konuya cevap yazdı.
    Üretimini yapan firma sizlere fatura kesmiyor mu?
  • C
    cankurdas , İbkb Hakkında başlıklı konuya cevap yazdı.
    İstisna şartlarını sağlamadıgınız yönünde red verildiğini düşünüyorum kdv siz kesildiği için faturanın firma ile görüşün serbest bölgede...
  • E
    excelience , İbkb Hakkında başlıklı konuya cevap yazdı.
    şuan tek problem kapama yapamamamız para yurt içi merkezden geldi vergi dairesi kabul etmedi
  • E
    evet üstat
  • Y
    yakupafc , Muhtasar Beyanı - İşe iade başlıklı konuya cevap yazdı.
    Üstad çok teşekkür ederim çok saolun
  • C
    Kdv istisnası uygulandımı faturada
  • E
    İnşaat malzemelerinin serbest bölgeye girebilmesi için ihracat faturası şeklinde düzenledik
  • C
    Faturayı neden serbest bölge şubesine kestiniz ?
  • C
    cankurdas , Muhtasar Beyanı - İşe iade başlıklı konuya cevap yazdı.
    İşe iade sonrası ödenen boşta geçen süre ücreti (4 ay)ödemesi yapıldığı tarihte ücret olarak vergilendirilir. Mayıs 2026 muhtasar...
  • M
    merihs12 , Ltd Şti'den A.Ş'e Geçiş başlıklı konuya cevap yazdı.
    yine ben :) Digital vergi dairesi tarafını nasıl hallettiniz? Ben digital vergi dairesine dilekçe ile tüm evrakları bildirdim. Yeni...
  • H
    hnf , Etsy'de Satış başlıklı konuya cevap yazdı.
    Ürünü bu kişi adına tablonun üretimini yaptırdığı firma gönderiyor. Bu durumda mikro ihracat kapsamına girmiyor diye biliyorum.
  • Ç
    çömezzz İbkb Hakkında konusundaki ferhat mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    Ödemenin serbest bölge dışından (örneğin alıcının yurt dışındaki merkezinden veya başka bir ilişkili firmasından) yapılması da...
  • Y
    yakupafc , Gelir ve Kurumlar Vergisi Kanunu forumunda Muhtasar Beyanı - İşe iade başlıklı bir konu başlattı.
    Üstadlar Merhaba İşe iade davasını kazanan personel için SGK işlemlerini tamamladık. 2023 yılında boşta geçen 120 gün (4 ay) için Ek-9...