Teknopark Firmaları Güncel Muhasebe Uygulamaları Hakkında

ÇAĞLARR

Katkı Sunan Üye
Üyelik
2 Eyl 2009
Mesajlar
497
Konum
TR
Teknopark Firmaları Güncel Muhasebe Uygulamaları Hakkında

Yeni açılan teknopark bünyesinde 2 firma açılışı yaptım.Teknoparkta faaliyette bulunan mükellefi olan var mı acaba? Kolay Gelsin...
 
Son düzenleme:
Benim teknoparkta mükellefim var.Ayrıca konu uzmanlık alanım.Takıldığınız zaman formda soru sorabilirsiniz
 
Merhabalar, Teknoparkta kobiler icin gelistirilen is uygulamasi yaziliminin birden fazla musteriye satilmasi durumunda hepsi icin kurumlar vergisi muafiyeti kapsamina girer mi?

Simdiden tesekkurler...
 
Benim teknoparkta mükellefim var.Ayrıca konu uzmanlık alanım.Takıldığınız zaman formda soru sorabilirsinizm
Merhaba Ferhat bey
Benim size bir sorum olacakdı.Teknoparkda yazılım ve donanım bir arada olan bir proje yapılıyor.Proje sonuçlanıyor faturası kesiliyor.Proje kapaması yapılıyor.Bildiğim kadarıyla aynı proje ile ilgili 3 yıl boyunca teknopark kurumlar vergisi istisnası ve kdv istisnasına tabi olarak satış yapabiliyoruz.Ancak bir yerde okuduğum kadarıyla aynı zamanda bu proje ile ilgili donanımda yapıyor isek donanım bölümü ilk fatura sonrası üretimlerde kurumlar vergisine ve kdv tabi görünüyor burada atladığım bir konu varmıdır.Ozaman teknoparkın bir anlamı olmuyor gibi geliyor.İlk prototip den sonraki üretimlerde cazibiyeti yok sanırım birşeyi kaçırıyorum.
Yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum.Ayrıca teknopark özellikli bir konu olduğundan bu konu ile ilgili önereceğiniz kaynak varmıdır.
 
Üst