Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Peki ben farklı bir bakış açısı getirmek istiyorum. Bu Kkeg midir yoksa 131 midir? Kkeg olması kar dağıtımını azaltması demek. Görüşlerinizi rica ederim. Cengiz Üstad konuya sizin vasıtanızla atlamış gibi oldum ancak lafım sizi düzeltmek değil. Felsefi olarak tartışmak istiyorum. Yoksa bende...
Merhaba bilmediğim için soruyorum. Yapı kooperatiflerinin k.vergisi mükellefi olması ne demek? 2018 sonrası ortak dışı işlemlerde iktisadi işletme kurulup oradan kurumlar vergisi verilecek ancak ortak içi işlemler muaf olmaya devam edecek diye okudum. Açma şansınız olabilir mi müsait olduğunuzda...
İmalatçı ise oran değişir. Yatırım döneminde diğer faaliyetlerden kazanç var ise uyguluyabilirsin ancak yatırım bitmediği için kristal top gibidir. Belge kapansın işletme döneminde uygulamanda yarar var. Ama düz mantık gidersek. Vargi oranı 25 ise 70 lik kısmı senin avantajın. Devlet...
Kardeş yazmadığın yer kalmadı. Forum olsun, whatsapp olsun, telegram olsun. Sana sirküleride attık, seminerler var dedik youtubda izle dedik. Sen taşıma suyla bu işi yürütemezsin. Patlayacaksın haberin olsun. Bunun altına istediğini yazabilirsin. Polemiğe girmeyeceğim.