Büyük Gün 31 Ocak 2013 Sınav Sonuçlarını Yazalım.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan doneri
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Erken açıklama gibi bir süpriz olmayacak herhalde; normal prosedür yarın odalar bilgi verir cumada sonuçlar açıklanır

bugun açıklanması zor arkadaşım. adamlar sınav takviminde 1 şubat yazdılar. 60 günden öncede sınav açıkladıklarını bir defa gördüm. ondada kalan kalana idi. yusuf sürmen zamanında oldu bu. 2010 yılında.

Bazı sorumluluklarımız vardı,
Hayata ilişkin.
Bazı basit sorularımız,
Anlaşılır bazı sorunlarımız...

Birer yolcuyduk aynı ormanda kaybolmuş
Aynı çıtırdıyla ürperen birer serçe
Hep aynı yerde karşılaşırdık tesadüf bu
Birer tomurcuktuk hayatın kollarında
Birer çiğ damlasıydık bahar sabahında, gül yaprağında
Dedim ya hiç yoktan susturuldu şarkımız
Bitmesin öykümüz böyle...

Yusuf Hayaloğlu

Arkadaşlar odalarda bilgi alan arkadaşım olursa ve buradan paylaşırsa sevinirim..

panik yapmayın arkadaşlar. bugun açıklanmaz. listeler yarın odalara ulaşır. oda personelleri sisteme girelim edelim derken saat 15.00 olur. ondan sonra kimi oda arar kimi oda sms atar. panik yapmayın. heyacanlanmayın. 58 gün bekleyen iki gün daha bekler değilmi. hakkımızda hayırlısı olusun allah yar ve yardımcımız olsun.

teos sitemine odalar notları giremez tesmerin anlaştığı şirket bu konularla ilgeniyor ancak odalara bir gün önceden öğrenme imkanı var notların bu açıdan açıklanmasından bir gün önce sanırım 31 ocak yarın olacak odadan öğreneme imkanımız olabilir geçen dönem böyle olmuştu puan kırma olayına gelince böyle düşünmeyin geçen dönem vergiden bol not verdiler ara ara bazı derslerde birikme oluyor sanırım buna bağlı

Bugünde açıklanmadı, vergi hukukunda l kanunu tam yazıp,diğerlerini bildiğinizi açıklayıcı şekilde yazdığınızda sınavdan iyi not veriyorlarmış, bende vergi hukukundan kaldım, sonuçları bekliyorum ama kesin kaldım.bugün bu saatten sonra belli olmaz sanırım.

istanbul odası için söylüyorum saat :14.00 den önce arayacaklarını sanmıyorum.Ve sadece 7/7 yapanları aramıyorlar.belge almaya hak kazananları arıyorlar.bazılarına da mesaj geliyo.yarına kadar dayanın arkadaslar.inşallah güzel haberler gelir.....