Büyük Gün 31 Ocak 2013 Sınav Sonuçlarını Yazalım.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan doneri
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
2013 temmuzda giricem sınava ancak heyecanınıza ortak olmamak mümkün değil.
Herkes keşke tek seferde alabilse belgesini de bu işkence bitse .

Günaydın meslektaşlarım
Hepimizde heyecan dorukta. pırpır oldum yine :) Allah emeklerimizin karşılığını almayı nasip etsin.
Bugün hepimizin hayırlı ve güzel haberler alması dileğiyle..

Umutla ve sevgiyle kalın.

Sınavı kazanıp Odalar tarafından bilgilendirilen arkadaşlar umarım Alo maliye üzerinden sevinçlerini bizimle paylaşırlar ki bizde açıklanıp açıklanmayacağını öğreniriz :) İnşallah hepimiz beklediğimiz sonucu alırız.

kendimi ise vermeye calısyorum.ama elımde dııl heyecandan her yanım tıtrıyo...hem kötuye hazırlamaya çalıyorum kendımı hemde yerımde duramıyorum.....offffff

ne kadar büyük bir saçmalık tesmerin sitesinde daha şu tarihinde açıklanacktır.ilanı bile yok nasıl bir bekleyiş bu ben kırklareli odasında tek stajerim arayan daha hala yok

ARKADAŞLAR öğleden önce aranmasının imkanı yok. sakin olun. bugun bir tıkırtı gelir elbette. tesmer şu gün açıklanacak diye duyuru yapardı. ama duyuru yapmadı. demekki bir sıkıntı yok açıklayacaklar yarın. zaten geçen senenin sınav takviminde 1 şubatta açıklancak diyordu. beklemekten başka çaremiz yok arkadaşlar.

Bende heyecandan ölücem sanırım
ben imza yetkili olduğım için ortalama sorunum var
maliyetten vardı tek ders ama ben garantilemek için meslektende girdim

geçerim sanırım ama ya ortalama tutmazsa naparım bilmem
artık çalışmaktan çokkk yoruldum

Allah hepimizin yardımcısı olsun

ben de 2013/2. dönemde gireceğim ama çok heyecanlıyım. Eşim tek ders maliyetten sınava girmişti büyük bir sabırsızlıkla açıklanmasını bekliyoruz...

peki yarın açıklanacaktır diye de mi bir duyuru yapmıyor tesmer

arkadaşım genelde bugun akşama doğru eğer yarın açıklanacaksa yarın için diyorum şu saaatte açaıklanacak diye duyuru yapıyorlar. temmuz sonuçlarında odalar aramaya bgaşladılar. tesmer gece sonuçları teosa yükledi. yani ne yaptıkları belirsiz.

556540_426764310727720_1199774297_n.jpg

gelinlik kız giib bekliyoruz. malum düğünden bir gün önce kına gecesi yapılır ::))

damatla geli,nin düğün heyacanı gibi. 2010 yılında evlendim. bir ozaman heyecanlıydım birde bugun heyacanlıyım.