Büyük Gün 31 Ocak 2013 Sınav Sonuçlarını Yazalım.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan doneri
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bugün saat 1 den itibaren ararlar daha erken beklemeyelim bugün rüyamda aramışlardı inş.doğru olur heyecandan kalbim duracak

ya neler düşündürüyorlar bize ya , yemin ederim. sınav heycanındna sonra ,çocuk heycanına olsun inşallah sayın doneri. o da bambaşka :)
inş. çocukta düşünüyoruz. sağlıklı vatana millete hayırlı evlat versin allah. inş.
senin tek maliyetmi kalmıştı nurbanu.

inş. bitcek allahın izniyle yaptık verdik istedikleri cevabıda yazdık. dahada puan vermezlerse derlerya ceketimi alıp giderim hiç birşeyim yok misali.

kısmet ertık doneri üstadım. hani bir belge herşeyi çözmez ama stresi bitsin de yolumuza bakalıma rtık nasipse,
bana göre 100 ama adamlar neyi beğenir ne yapar bilinmez. ama saat 14,00 den önce kimseden ses çıkmaz zannımca.
ben ba bs bitiirp, ay sonu factorıng işelmim var onu yapayım, ödemelerimi yapayım. sonra ya nasip ya kısmet diyelim

Arkadaşlar biraz önce spk sınavım açıklandı. Tek dersten girmiştim ve geçmişim, çok mutluyum.

Bu mutluluğu inşallah bugün burada sizlerle birlikte Mali Müşavir olarak tekrar yaşarız. İnşallah emek veren herkes kazanır.

Saygılar.

saat 13.30 dan önce kimseden ses çıkmaz. 3 saat filan daha bekleyelim. yapcamız işleri yapalım. çayımızı içelim yemeğimizi yiyelim. bekleyelim bu heriflerin keyfini

Arkadaşlar biraz önce spk sınavım açıklandı. Tek dersten girmiştim ve geçmişim, çok mutluyum.

Bu mutluluğu inşallah bugün burada sizlerle birlikte Mali Müşavir olarak tekrar yaşarız. İnşallah emek veren herkes kazanır.

Saygılar.

hayırlı olsun kaya üstadım. inş. belgenide alırsın

son gün son saatler yahu zamanında bizde çekmiştik eskiden başlıktaki sayfa sayısı 1000 lere çıkmadan sınav açıklanmazdı :)

ne bileyim sanki odalar aramıcak gibi geliyor sonuçlar sabah kaçta onların elinde oluyor onu bile bilmiyoruz

ben tesmeri aradım ve komisyondan henüz kendilerine bilgi gelmediğini , doğal olarakta odalara faxlamadıklarını söylediler. bizimde elimizde sizin bildikleriniz dışında bir bilgi yok dediler,

ama benım kalbım duracak tek ders denetım geçmezsem çook uzulcem çook

ben tesmeri aradım ve komisyondan henüz kendilerine bilgi gelmediğini , doğal olarakta odalara faxlamadıklarını söylediler. bizimde elimizde sizin bildikleriniz dışında bir bilgi yok dediler,

ama benım kalbım duracak tek ders denetım geçmezsem çook uzulcem çook

kafadan sallamış. bugune kadar komisyon sonuçları göndermemişmi. yalana bak deseydin. komisyon bugun gönderse onları sisteme girmek zaten 5 günü bulur. bişliyorsunuz bütün sınav soınuçları sisteme manuel giriliyort.