bugün saat 1 den itibaren ararlar daha erken beklemeyelim bugün rüyamda aramışlardı inş.doğru olur heyecandan kalbim duracak
damatla geli,nin düğün heyacanı gibi. 2010 yılında evlendim. bir ozaman heyecanlıydım birde bugun heyacanlıyım.
inş. çocukta düşünüyoruz. sağlıklı vatana millete hayırlı evlat versin allah. inş.ya neler düşündürüyorlar bize ya , yemin ederim. sınav heycanındna sonra ,çocuk heycanına olsun inşallah sayın doneri. o da bambaşka![]()
Arkadaşlar biraz önce spk sınavım açıklandı. Tek dersten girmiştim ve geçmişim, çok mutluyum.
Bu mutluluğu inşallah bugün burada sizlerle birlikte Mali Müşavir olarak tekrar yaşarız. İnşallah emek veren herkes kazanır.
Saygılar.
inşallah aynı gün çifte mutluluk yaşarsın. başarıların devamını dlerim
hayırlı olsun kaya üstadım. inş. belgenide alırsın
ne bileyim sanki odalar aramıcak gibi geliyor sonuçlar sabah kaçta onların elinde oluyor onu bile bilmiyoruz
geçen dönem odaların sonuçları görebildiği sistem saat 2 de açılmıştı.ne bileyim sanki odalar aramıcak gibi geliyor sonuçlar sabah kaçta onların elinde oluyor onu bile bilmiyoruz
ben tesmeri aradım ve komisyondan henüz kendilerine bilgi gelmediğini , doğal olarakta odalara faxlamadıklarını söylediler. bizimde elimizde sizin bildikleriniz dışında bir bilgi yok dediler,
ama benım kalbım duracak tek ders denetım geçmezsem çook uzulcem çook
geçen dönem odaların sonuçları görebildiği sistem saat 2 de açılmıştı.