17 Mayıs Sınav Sonuçları 16-17 Mart Sınavına Girenler

şuandan itibaren neti de telide kapatıyorum arasın dursunlar cuma günü bakarım teos tan

kazanan arkadaşları tebrik ederim, bekleyen arkadaşlarada sabır dilerim..

Şu fani dünyada ne mutlu ki herseyin sonu var .... böyle zamanalarında

Teos ta kitlenme falan yok demek ki yüklemede yok.İçimden bir ses cumaya kaldı sende bütün derslerden kaldın bu ne merak diyor:ıslık:

İSMMMO aramaktan vazgeçti mesaj attı.. inş bekleyen arkadaşlarıma da mesajları gelir veya aranırlar..hep beraber sevinmek güzel olurdu

İSMMMO dan mesaj geldi arkadaşlar. Geçmişim darısı sizlere inşallah hepiniz bu dertten kurtulursunuz..

tesmerin sitesinden bakıyorum. sınav sonucu 17 mayısta açıklanacak deniliyor.

arkadaşlar bu günden önce beklemeyin açıklanmaz.

lakin bütün derslerden geçen varsa bir gün önce odalara sonuç gidiyor. odalar kimini arıyor, kimine mesaj çekiyor.

aralık döneminde ki sınavda BİZİ SINAV SONUCU AÇIKlancağı gün mesaj çekmişlerdi.

Allah sonuç bekleyenlere güzel haberler versin . iyi akşamlar arkadaşlar..

tesmerin sitesinden bakıyorum. sınav sonucu 17 mayısta açıklanacak deniliyor.

arkadaşlar bu günden önce beklemeyin açıklanmaz.

lakin bütün derslerden geçen varsa bir gün önce odalara sonuç gidiyor. odalar kimini arıyor, kimine mesaj çekiyor.

aralık döneminde ki sınavda BİZİ SINAV SONUCU AÇIKlancağı gün mesaj çekmişlerdi.

Allah sonuç bekleyenlere güzel haberler versin . iyi akşamlar arkadaşlar..

kayseri smmm odasının sitesine bak kalan geçen ne varsa açıklamışlar lütfen tahminlerle milleti yormayalım :)

arkadaş bugün benide aradılar...bursa odasından 2 dersim kalmıştı...RABBİME HAMDU SENALAR OLSUN...vergi ve hukuk tu..2 .girişimdi...ALLAHIN inayetiyle vermişiz...DARISI BÜTÜN MUHASENE OFİSİNDE ÇALIŞAN KARDEŞLERİMİN BAŞINA..çok sıkıntılar ve zorluklar çektik...ve sonunda oldu..SAKIN ÜMİDİNİZİ KESMEYİN...birgün mutlaka olacaktır...

Ankara Smmm odasindan 0532 652 0170 aradilar AMA toplantidaydim acamadim... Umarim mutlu haber icin aramislardir