2013 / 3.Dönem SMMM Yeterlilik Sınav Sonuçları Ne Zaman açıklanır ?

bende 5 dersten geçtim ama maliyet ve vergi kaldı ortalamam 60 olması için ikisinden de 60 puan almam gerek en az :( en zor dersler bence bunlar. nasıl olacak bakalım

Hangi tarayıcıdan bakıyosunuz arkadaşlar,
Chrome, Explorer ikisinde de gelmiyor notların ekranı bi türlü.

Hatta bakabilecek güvenilir bi arkadaş varsa şifremi vereyim o denesin.

bende 5 dersten geçtim ama maliyet ve vergi kaldı ortalamam 60 olması için ikisinden de 60 puan almam gerek en az :( en zor dersler bence bunlar. nasıl olacak bakalım

bundan 2 dönem önce ben denetimden 45 almıştım çok kararsızdım itiraz edip etmemekde sonra itiraz etmedim bidahaki sınavdan 90 aldım ortalamayıda denetimle kurtardım diyebilrim herşerdebir hayır vardır

Sonuc.tesmer adresinden giris yapmaniz gerek.

Bende bu arada meslekten 50 ve analizden 53 alarak gectim. Vergi hukukundan 40 almisim yine. Maliyete girmemistim. Denetimden ise haksizlik yapildigi asikar 25 puan almisim. O da son sorudan tabi. Ilk iki soruyu salladim tutmayacagi belliydi. Allah denetim dersi sorusunu soranlari bildigi gibi yapsin.

Yine de cok sukur bu kadar calismaya iki sinavda da 4 ders verdim. Kaldi 3 tane. Enazindan kafam rahatladi.

iki ders için vergiden kaldığıma sevindim desem..:)) itiraz edicem netice ne çıkarsa çıksın,bir yandan da vergiye çalışıcaz artık..denetim için 50 bekliyordum aslında son soru ve ikinci soru için ümitliydim,ancak vergi gerçekten süpriz yapmış sanırım denetimin acısını çıkarmışlar..

vergi her şekilde 50 ederdi birebir 2.ve 3.sorunun cevaplarını kitaptaki gibi yazmışım 35 nedir ? üstelik 1 soruda a şıkkı tanım var ,c şıkkı tam doğru,b şıkkı yakın yaklaşık mantıklı not 35... dönem kaybettim iş yine bulamıycam bana 4-5 ay daha kaybettirdi,üstüne 25+95 TL. para...

vergi ilginç oldu...65-70 beklerken bol sabır bana da yeniden çalışacaklara da...hangi enerjiyle başlıycaz ..

vergiye hangi kaynaktan çalıştınız peki

gibden madde madde yazarak ,ozan binglün blogundaki soruları ezberleyerek ,vergi pratik bilgiler el kitapçığı baya faydalı oldu
vergiden hiç bir soruyu boş bırakmayın birde 2dönem 25 puanlık soru gvk dan geldi bence budönem vukdan gelebilir vuka ağırlık verin derim

Sonuc.tesmer adresinden ancak sonucu öğrenebildim. ilk girirşim ve 3 dersi verdim. Maliyetten ümitliydim ancak kalmışım.

Maliyet : 20
Denetim: 50

Maliyet beklediğim gibi geldi smm tablosuna puan almışım sadece. Denetim konusunda giren arkadaşlarımın hepsi 50 aldı. Fakat meslek hukukundan kalan çok şaşırdım.

Son düzenleme:
Sonunda bakabildim ilk girişimdi;

analiz ve vergiden kalmışım. vergi neyse de analiz'e şaşırdım.
analiz genel notları nasıl acaba? itiraz etsem mi?
saçma bi puan 28 almışım.

Finansal Muhasebe:64
Finansal Tablolar ve Analizi:28 !!
Maliyet Muhasebesi:50
Muhasebe Denetimi:60
Vergi Mevzuatı ve Uygulaması:35
Hukuk:62
Muhasebecilik ve Mali Müşavirlik Meslek Hukuku:50

Son düzenleme:
Arkadaşlar öncelikle kazanan ları tebrik ediyorum... Bir kaç kişi hariç...
Yüce Rabbimin bundan sonraki hayatınızda gönlünüze göre vermesini dilerim...
Bazıları diyor ki denetim firmasında çalışıyorum da falan.. Sadece kendi kanıyor haberi yok... (senetim firmasında çalıştında ne oldu) soruyu soran kendisi yapamaz haberin yok.
Vosvoscu arkadaş denetim sınavını özetlemiş... (boş verme alakasız şey yaz geçermişsin diye)

denetim sınavında büyük çoğunluk gibi bende 1 ve 2. soruyu yapamadım ama en azından birşeyler karalayayım diye mantıklı şeyler yazdım.
50 ile geçmişim. -ki asla ama asla ümidim yoktu bu hafta çalışmaya başlayacaktım.
vergi ve maliyet muallaktaydı onlardan da 50 almışım.ortalamada 67.

Hatta ismmmo beni aramış, telefona yetişemedim, kim bu numara diye geri arayınca oda çıktı, anladım kazandığımı ama bi yanlışlık olabilir diye de ümitlenmedim.yarım saat sonra tekrar arandım ve sms geldi.şimdi de teos tan baktım.

Çok yoğun iş ve aile yaşamı içinde toplam 5.senenin sonunda amaca ulaşmak güzel duyguymuş.umarım herkez yaşar bunu.

Arkadaşlar birşey sormak istiyorum. teos tesmer şifresi ile sonuç tesmer şifresi aynı değil mi? teos sayfama girebiliyorum şifreyle ama sonuç sayfasına bilgiler yanlış diyerek girmiyor. yardım lütfen..

ilk sınavımdı 7 dersten 5 tanesinden geçmişim.Maliyet Muhasebesi ile Meslek Hukuku kaldı.Umarım diğer sınavda bu ikisinide veririm.kazanan arkaaşlara tebrikler

gibden madde madde yazarak ,ozan binglün blogundaki soruları ezberleyerek ,vergi pratik bilgiler el kitapçığı baya faydalı oldu
vergiden hiç bir soruyu boş bırakmayın birde 2dönem 25 puanlık soru gvk dan geldi bence budönem vukdan gelebilir vuka ağırlık verin derim

teşekkürler yarın hemen çalışmaya başlıyorum