2013 / 3.Dönem SMMM Yeterlilik Sınav Sonuçları Ne Zaman açıklanır ?

dün gecede bakmaya çalıştım 2013-03 smmm vardı busefer tc no ve şifreyi girdiğimde hatalı yazısı çıkıyordu hep

bakırköy deha gittim daha evvel memnun kalmadım ismi nedir hocanın hatırlıyormusunuz

Hocanın ismi Saadettin Keskin. Hemen hemen bütün soruları tutturuyor. Biraz çalışsanız geçmemeniz mümkün değil. İşine o kadar bağlı ki Betül hanımın dediği gibi sınav günü bütün gün sizin yanınızda oluyor. Ve ders anlatıyor. Kesinlikle gidin derim.

açıklamaya bakarmısınız
"Teos yeni sürümünün test edilmesi amacıyla sonuc.tesmer.org.tr adresinde daha önce kısa süreli yer almış sonuçlar deneme amaçlıdır."
burdan ne anlam çıkarmamız gerekiyor
acaba notlar değişecekmi

Hocanın ismi Saadettin Keskin. Hemen hemen bütün soruları tutturuyor. Biraz çalışsanız geçmemeniz mümkün değil. İşine o kadar bağlı ki Betül hanımın dediği gibi sınav günü bütün gün sizin yanınızda oluyor. Ve ders anlatıyor. Kesinlikle gidin derim.

teşekkür ederim dehayla görüştüm onlar da onun ismini verdiler eğer onun dersi varsa giricem inşallah hepimiz için 15 mart son sınav günü olur

açıklamaya bakarmısınız
"Teos yeni sürümünün test edilmesi amacıyla sonuc.tesmer.org.tr adresinde daha önce kısa süreli yer almış sonuçlar deneme amaçlıdır."
burdan ne anlam çıkarmamız gerekiyor
acaba notlar değişecekmi

Az önce Tesmer'e sordum, puanlamada değişiklik olmadığını söylediler.

beş dakika evvel tesmer i aradım ,deneme amaçlı sistem açılmış kapadık sistemi tekrardan 5 den sonra açacağız dediler

bu nedir yaa :( sınav sonuçları değişecek mi peki arkadaslar bilgisi olan var mı :(
Aradım tesmer i, hayır sonuçlar aynı şekilde kalabilir demediler :(
şimdi bide onun stresini çekicez :( offff :@

Arkadaşlar bende öğrendim ne hissetmeliyim bilmiyorum.
İlk girişimdi 5 dersten iddialı olarak girdim , maliyet-meslek hukukuna hiç bakmamıştım.
Sonuc muhasabe , analiz , temel hukuk sırasıyla 54 55 68
Denetim 35 vergi 40. Denetim zaten malumunuz ama vergiden 70 bekliyordum :(
Buna şükür herkese geçmiş olsun , kazanan arkadaşları tebrik ederim.

Arkadaşlar maliyete nasıl hazırlanmak lazım aslında tüm konulara çalışmıştım. Geçmiş yıl sorularınıda çözdüm bi okadar ama nerde hata yapıyorum bilemedim. Tek dersim var 4. girişim olacak :(

bu nedir yaa :( sınav sonuçları değişecek mi peki arkadaslar bilgisi olan var mı :(
Aradım tesmer i, hayır sonuçlar aynı şekilde kalabilir demediler :(
şimdi bide onun stresini çekicez :( offff :@

Tesmer'e sorduğumda sonuçların aynı olacağını söylediler. Ama işin ucu Tesmer'e dayanınca insan kötü sürprizlerde beklemiyor değil!

Benim ilk girişimdi 7 dersten 5 tanesini geçtim
analiz 50-60 bekliyordum 62 aldım
maliyet kafa kafayaydı 2.ve 3.soruyu yapmıştım bir tek kademelinin muhasebe kaydını yanlış yapmıştım.1 soudada bir şeyler yapmıştım 50 almışım. vergi son soru biraz muaallaklı soruydu 62 almışım
finansal 80 bekliyordum 63 almışım meslek ve denetim 35 almışım zaten bekliyordum.hukuktan 67 almışım
2 dersim kaldı ama az önce tesmer deneme falan demiş kafam karıştı şimdi ama ben notlarda değişiklik olacağını sanmıyorum.
sanırım sürümle alakalı bir şey notlar değişmez sanırım

Tesmer'e sorduğumda sonuçların aynı olacağını söylediler. Ama işin ucu Tesmer'e dayanınca insan kötü sürprizlerde beklemiyor değil!

kesinlikle :( notlar değişecek mi dedim =/ değişebilirde değişmeyedebilirde gibi bişeyler sölediler :S ayyy nefret ediorum belirsizlikten :( resmen işkence cektirdiler :(

kesinlikle :( notlar değişecek mi dedim =/ değişebilirde değişmeyedebilirde gibi bişeyler sölediler :S ayyy nefret ediorum belirsizlikten :( resmen işkence cektirdiler :(

Staj başlatma sınavını 2006 Aralık'ta kazandım, yıl olmuş 2014... Ben bu süreçte askere gittim, evlendim, çocuğum oldu, tek dersten dosya yaktım ama bu bela hâlâ bitmedi. İlk sınava yeterince çalışamadığım için 5 tanesine girdim hamdolsun hepsinden geçmişim diyordum ki şimdi de sitede yayınlanan notlarla ilgili muallak açıklamalar başladı... Artık iyice sıkıldım, İnşallah hep bebarer bu çileden en kısa sürede kurtuluruz arkadaşlar.

Staj başlatma sınavını 2006 Aralık'ta kazandım, yıl olmuş 2014... Ben bu süreçte askere gittim, evlendim, çocuğum oldu, tek dersten dosya yaktım ama bu bela hâlâ bitmedi. İlk sınava yeterince çalışamadığım için 5 tanesine girdim hamdolsun hepsinden geçmişim diyordum ki şimdi de sitede yayınlanan notlarla ilgili muallak açıklamalar başladı... Artık iyice sıkıldım, İnşallah hep bebarer bu çileden en kısa sürede kurtuluruz arkadaşlar.

:( aksam olmaz artık :(