2013 / 3.Dönem SMMM Yeterlilik Sınav Sonuçları Ne Zaman açıklanır ?

Arkadaşlar geçen sınavda aynısı olmuştu denetim için bir hayli umutlanmıştık ama notlar aynı şekilde gelmişti.notum değişti diyeni görmedim ama bir iki kişi birilerinin notlarının değiştiğini söylemişti.ama onlarda duyum bizzat değişti diyen yoktu.o yüzden umutlanmayın ama inşallah olumlu anlamda değişir

Merhaba, ankaradayım

Maliyet muhasebesi çok zorlandığım derslerden biriydi.İstanbul'da Deha'nın kursuna gittim.Maliyet muhasebesi hocasının ders anlatımı çok iyiydi.Bu dersi hem anlamaya hem de sevmeye başladım.Sınavda 1.soruya fazla takılmadan 2.ve 3. soruları cevapladım.Benim için zor olan dersten, çok şükür 50 ile geçtim.Yurdakul Çaldağ'ın kitabına ve ders notlarıma çalıştım.
Kursa gitme imkanın varsa ,bu ders için gitmeni tavsiye ederim.İstersen kurs defterimden fotokopi çekip adresine gönderebilirim.

Emeğinin karşılığını alman dileğiyle,

Saygılarımla,

Arkadaşlar maliyete nasıl hazırlanmak lazım aslında tüm konulara çalışmıştım. Geçmiş yıl sorularınıda çözdüm bi okadar ama nerde hata yapıyorum bilemedim. Tek dersim var 4. girişim olacak :(

arkadaşım sana maliyet notu gönderebilirim ben bu çalışmayla geçtim ve bu dönem belgemi almaya hak kazandım mail adresi ver istersen atayım

kesinlikle :( notlar değişecek mi dedim =/ değişebilirde değişmeyedebilirde gibi bişeyler sölediler :S ayyy nefret ediorum belirsizlikten :( resmen işkence cektirdiler :(
ben değişebileceğine inanıyor gibiyim.çünkü notlarında sanki deneme amaçlı olduğunu dile getirmişler.Bir de ben de kötü beklemiyordum.ama kötü geldi.kesinlikle hata var diye düşünüyorum.

Tesmer in sitesinde bi duyuru yayınlamışlar. Notları deneme amaçlı yayınladık diye. Denem amaçlı notmu yayınlanırmış... Hayret bişey...

Arkadaşlar geçen sınavda aynısı olmuştu denetim için bir hayli umutlanmıştık ama notlar aynı şekilde gelmişti.notum değişti diyeni görmedim ama bir iki kişi birilerinin notlarının değiştiğini söylemişti.ama onlarda duyum bizzat değişti diyen yoktu.o yüzden umutlanmayın ama inşallah olumlu anlamda değişir

aynı kalsın ona bile razıyım :)

bende görüştüm tesmer le diyorki notları girerken bir hata oldu ilk kez sınava girenlerin değilde birden fazla sınava girenlerin daha önce aldığı notlar yayınlanmış yani büyük bir karışıklık var notlar değişecek dedi. Oturup halimize yanalım ki böyle bir kurumlar karşı karşıyayız

zaten düşük geliceği kadar gelmiş benim notlarım :(( ama çok umutluydum hukuktan analizden beklediğim gibi geldi gelmedi sonuçlar.ama artmasını beklerim tabi.inşallah da yükselir.

bende görüştüm tesmer le diyorki notları girerken bir hata oldu ilk kez sınava girenlerin değilde birden fazla sınava girenlerin daha önce aldığı notlar yayınlanmış yani büyük bir karışıklık var notlar değişecek dedi. Oturup halimize yanalım ki böyle bir kurumlar karşı karşıyayız
Oha ya böyle iş mi olur? Bu kez akıllık edip ekran görüntüsü almıştım. Geçen seferde notları yayınlayıp sonra geri çekmişler akşam tekrar yayınlamışlardı. Gerçi değişiklik olmadı o zaman.
Şimdi kontrol ettim denetimde geçen dönem 24 almışım bu kez 25. Bir tek vergi 40 geçen dönemle. Geçtiğim dersleri de o karışıklıkta bırakırlarsa Allah cezalarını versin derim. Ne kadar aciz bir kurumdur bu Tesmer. Sınav hazırlamaktan aciz, soru sormaktan aciz, sonuç açıklamaktan aciz. Yazıklar olsun. Başka da birşey demem.

Oha ya böyle iş mi olur? Bu kez akıllık edip ekran görüntüsü almıştım. Geçen seferde notları yayınlayıp sonra geri çekmişler akşam tekrar yayınlamışlardı. Gerçi değişiklik olmadı o zaman.
Şimdi kontrol ettim denetimde geçen dönem 24 almışım bu kez 25. Bir tek vergi 40 geçen dönemle. Geçtiğim dersleri de o karışıklıkta bırakırlarsa Allah cezalarını versin derim. Ne kadar aciz bir kurumdur bu Tesmer. Sınav hazırlamaktan aciz, soru sormaktan aciz, sonuç açıklamaktan aciz. Yazıklar olsun. Başka da birşey demem.

inanılır gibi değil ,neyi denemişler bu notlar sallama mı anlamadım nedir?

zaten belliydi birşey olacağı kaç aydır sonuç bekliyoruz bana meslek hukuku 5 puan vermiş olabilir mi ya böyle şey

Benim üçüncü girişimdi ilk notum 40 ikinci 30 şimdi yeni açıklanan yine 40 halbuki daha yüksek bekliyordum :( Umarım bir değişiklik olacaksada herkezin lehine olsun..

Benim üçüncü girişimdi ilk notum 40 ikinci 30 şimdi yeni açıklanan yine 40 halbuki daha yüksek bekliyordum :( Umarım bir değişiklik olacaksada herkezin lehine olsun..