2013 / 3.Dönem SMMM Yeterlilik Sınav Sonuçları Ne Zaman açıklanır ?

şimdide saat 5 i bekleyeceğiz? inanmıyorum yaa..sonrada sistem kitlenir bu sefer yine öğrenemeyiz sonuçları...

Guney tesmer sınav sonuçlarıyla ilgilenen bir beyle görüştüm bana kullanığı cümlede ilk defa girenlerin değil birden fazla sınava girenlerin notlarının daha önce almış olduğu puanların girildiğiydi ve yeni puanların tekrar girileceğiydi.. Ama eğer vermiş olduğum dersin puanını düşürürlerse kesinlikle dava açıcam

akşam saat 8:30 gibi baktım iki dersim vardı vergi ve denetim, denetimden 60 vergiden 30 almışım şimdi bu notlar değişecekmi nasıl bir iş bu yaa anlamadım

Ya bu düzene nasıl inanacaksın şimdi girenler nasıl giriyor sonuçları resmen kaderimizle oynuyorlar

birtek maliyet dersim kaldı ama ondan da ortalamayı tutturmak için 60 almam gerekiyor

kayseri odasının staj değerlendirme notlarına baktım çoğunun yüz benim suçum neydi bizim mali müşavir 100 lük kimse yoktur dedi düşük verdi şimdi uğraş dur maliyetten 60 alcam da ortalamayı tutturcam diyee

bence boşa telaş yapıyorsunuz, deneme aşamasında olan notlar değil, sitenin kendisi.

dün ne gördüysek bugün de o olacak.

Benim ilk notum 20 ikinci notum 50. Yanlışlıkla ilk notumu girseler gene 20 olurdu. ilk notumla ikinci notum farklı olduğu için yanlışlıkmyoktur heralde yani İNŞALLAH...

sakin olun millet
işin aslını ben söyleyim size
sınava ilk defa girenler hariç
dün akşam baktığınız notlardan geçtiğiniz notlar doğru
yalnız kaldığınız notlar eğer bir önceki kaldığınız nottan düşükse eski notlar gelmiş
sistem tam da burda karışmış
yani kaldığınız dersten, kesin kaldınız ama kaçla kaldığınız konusu karışmış
kısacası; kaldığınız ders notu eski notla aynıysa demek oluyorki daha düşük bir notla kaldınız
işin özü bundan ibaret :)