Benim kanaatim geçersiniz arkadaşım..sıkıntı yapmayın ...
İnşallah komisyon da sizin gibi düşünüyordur. Teşekkür ederim.
Benim kanaatim geçersiniz arkadaşım..sıkıntı yapmayın ...
20 Mayıs tesmer yazmış
işin cılkını çıkarmışlar artık.önceden tam iki ayda açıklanırdı. rotarla birlikte biz ona 23 ü diyelim ne de olsa daha önce giremeyiz. 23.de girer bakarım artık.
[email protected] adresinde Şifre: smmm12345 çok güzel notlar oradan faydalanabilirsiniz.
Arkadaslar.smmmyeterlilik hotmail calismiyor. Iotal olmus.Muhasebe denetimi deha notlari vardi resim olarak..atabilirmisiniz bana [email protected]
arkadaşlar umut denen şey yok artık benim için. maliyet muhasebesi tek dersim kaldı. haziran 4. girişim olacak.
mart sınavında 1. sorum doğru stok kartım doğru işçilikte resmen saçmalamışım.
şimdi: maliyet muhasebesi için kursa gidecek naktim ve vaktim yok. görüntülü cd lerde tafsiyeniz nedir.
tek başıma çalışamıyorum. yardımınız ve ilginiz için şimdiden teşekkür ederim.
arkadaşlar umut denen şey yok artık benim için. maliyet muhasebesi tek dersim kaldı. haziran 4. girişim olacak.
mart sınavında 1. sorum doğru stok kartım doğru işçilikte resmen saçmalamışım.
şimdi: maliyet muhasebesi için kursa gidecek naktim ve vaktim yok. görüntülü cd lerde tafsiyeniz nedir.
tek başıma çalışamıyorum. yardımınız ve ilginiz için şimdiden teşekkür ederim.
İnan ben senden daha kötü durumdayım.4 hakkımdı haziran son hakkım.Ama ilk 2 hakkımda hiç çalışmadan girdim.O yüzden bence bu dersi kafanda büyütme derin.Benim sorunum bildiğim halde sınavda kitlenip kalıyorum.Korkmadan kitabı anlayarak ve bol soru çözerek gidersen yaparsın.İnternette bir çok video var.Onlarada bakabilirsin.Soruyu okuyunca benim gibi kitlenme sadece anlamaya çalış.
sizinle aynı durumdayım ilk 2 sınava girmeseydim keşke pas olayını sonradan duydum...Rabbim yardımcımız olsun arkadaşım....