Kursa gitmeyen arkadaşlar, evde çalışmaya başladınız mı?
maalesef başlayamıyorum hiç ama hiç çalışma isteğim yok.bıkkınlık geldi
Meslek Hukukundan kalan yok musadece ben mi sürünüyorum bu dersten son şansım bu sefer tek dersim var ama nefret ediyorum artık kitap görmek istemiyorum . Kısmetse bu hafta bende başlayacağım
bana öneri verin arkadaşlar
Allah hepimize kolaylık versin inşallah hepimiz geçeriz ..![]()
Yok yok merak etme bende varım benim ilk girişimdi ve meslek hukukundan 30 sayfa not çıkarıp bütün maddeleri vs ezberlemiştim ancak hazırlanma süresince korkmuşumdur şimdi kalkıp bu otuz sayfa nottan soru sormazlar diye ki öylede oldu aslında genel bilinen şeylerdi ama ben sorulara bakıp da hiçbir sorunun çalıştığım tarz sorulardan gelmediğini görünce şoku atlatamadım yani korktuğum başıma geldi.
ve şimdi nasıl çalışacağımı bilemiyorum ve kesin kaldığıma eminim.. Bütün ezberlediğim notları mecburen tekrar ezberlemem gerekecek onun dışında nasıl çalışacağımı bilmiyorum.Bütün kurulları görevlerini, haksız rekabetle mücadele, etik komitesine kadar ezberlemiştim ama sonuç negatifff ve yıkıldım...
sınavlar açıklandıktan sonra yeni sınava hazırlanmak için 35 gün süremiz kalıyor bu süre maliyet dersine yeterli olur mu çalışmak için sizce? geçen sınavdan bilgim var sadece bol bol soru çözmem gerek.
Meslek Hukukundan kalan yok musadece ben mi sürünüyorum bu dersten son şansım bu sefer tek dersim var ama nefret ediyorum artık kitap görmek istemiyorum . Kısmetse bu hafta bende başlayacağım
bana öneri verin arkadaşlar
Allah hepimize kolaylık versin inşallah hepimiz geçeriz ..![]()
sayılı gün kaldı sonuçlarımıza.. çalışmaya başladınızmı ? maliyet maliyet maliyet nasıl olacak haziran sınavı![]()
hangi dersten giriceksiniz ?Ben halen çalışmadın inanılmaz bir şekilde soğudum derslerden napıcam bilmiyorum
hangi dersten giriceksiniz ?
Bende koptum dersten işlerde yoğun çalışmaya başlayamadım, sonuçlar açıklansın hepimiz hızla başlayıp elimizden geleni yapıcaz şu an hepimizin aklı alacağımız notta ve konsantrasyon olamadık. Haziranda başarı bizimdir.Vergi ve maliyetten girdim.1 Hakkım kaldı.Denetimden 2 hakkım var.
Napacağımı bilmiyorum.İnanılmaz soğudum tek bildiğim bu.Eskiden olsa denetimi bitirmiştim çoktan
bu tezkiye notu ne zaman verilmesi gerekmektedir. yardımcı olur musunuz? 1 yıldır aynı iş yerinde çalışmaktayım yardımcı olur musunuz?