Haziran 2014 Yeterlilik Sınavına Dair

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan esrasu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
sınavlar açıklandıktan sonra yeni sınava hazırlanmak için 35 gün süremiz kalıyor bu süre maliyet dersine yeterli olur mu çalışmak için sizce? geçen sınavdan bilgim var sadece bol bol soru çözmem gerek.

Meslek Hukukundan kalan yok mu ;) sadece ben mi sürünüyorum bu dersten son şansım bu sefer tek dersim var ama nefret ediyorum artık kitap görmek istemiyorum . Kısmetse bu hafta bende başlayacağım :( bana öneri verin arkadaşlar
Allah hepimize kolaylık versin inşallah hepimiz geçeriz ..:o

Meslek Hukukundan kalan yok mu ;) sadece ben mi sürünüyorum bu dersten son şansım bu sefer tek dersim var ama nefret ediyorum artık kitap görmek istemiyorum . Kısmetse bu hafta bende başlayacağım :( bana öneri verin arkadaşlar

Yok yok merak etme bende varım benim ilk girişimdi ve meslek hukukundan 30 sayfa not çıkarıp bütün maddeleri vs ezberlemiştim ancak hazırlanma süresince korkmuşumdur şimdi kalkıp bu otuz sayfa nottan soru sormazlar diye ki öylede oldu aslında genel bilinen şeylerdi ama ben sorulara bakıp da hiçbir sorunun çalıştığım tarz sorulardan gelmediğini görünce şoku atlatamadım yani korktuğum başıma geldi.

Yok yok merak etme bende varım benim ilk girişimdi ve meslek hukukundan 30 sayfa not çıkarıp bütün maddeleri vs ezberlemiştim ancak hazırlanma süresince korkmuşumdur şimdi kalkıp bu otuz sayfa nottan soru sormazlar diye ki öylede oldu aslında genel bilinen şeylerdi ama ben sorulara bakıp da hiçbir sorunun çalıştığım tarz sorulardan gelmediğini görünce şoku atlatamadım yani korktuğum başıma geldi.

ve şimdi nasıl çalışacağımı bilemiyorum ve kesin kaldığıma eminim.. Bütün ezberlediğim notları mecburen tekrar ezberlemem gerekecek onun dışında nasıl çalışacağımı bilmiyorum.Bütün kurulları görevlerini, haksız rekabetle mücadele, etik komitesine kadar ezberlemiştim ama sonuç negatifff ve yıkıldım...

ve şimdi nasıl çalışacağımı bilemiyorum ve kesin kaldığıma eminim.. Bütün ezberlediğim notları mecburen tekrar ezberlemem gerekecek onun dışında nasıl çalışacağımı bilmiyorum.Bütün kurulları görevlerini, haksız rekabetle mücadele, etik komitesine kadar ezberlemiştim ama sonuç negatifff ve yıkıldım...

arkadaşım nacizane tafsiyem deha 2*707 soru bankasına çalış.. geçersiniz.. Allah yardımcımız olsun.

sınavlar açıklandıktan sonra yeni sınava hazırlanmak için 35 gün süremiz kalıyor bu süre maliyet dersine yeterli olur mu çalışmak için sizce? geçen sınavdan bilgim var sadece bol bol soru çözmem gerek.

sadece soru çözeceksen neden şimdiden başlamıyorsun ki.her gün bir soru çöz açıklanana kadar o bile yeter sana.hem ders çalışma alışkanlığı kazanmış olursun.sınav açıklanır açıklanmaz çalışmaya başlamak ve bunu sürdürmek o kadar kolay olmuyor

meslek hukuku korktuğum derslerden biriydi 80lik kağıtla güç bela 50 aldım.tekrar tekrar okumaktan başka çare yok.ezberleyene kadar oku

sayılı gün kaldı sonuçlarımıza.. çalışmaya başladınızmı ? maliyet maliyet maliyet nasıl olacak haziran sınavı :confused::cool:

Arkadaşlar ben mart sınavında 5 derse girdim, maliyet ve muhasebeden emin olmamakla birlikte geçeceğimi düşünüyorum.. ama kalan derslerim hukuk ve vergi.. Allah rızası için biri bu derslere nasıl çalışmam gerektiğini söylesin... Çok fazla ezberlenecek şey var... nasıl geçerim ben bu dersleri :(

okumaktan başka çaren yok. yada yazarak anlıyorsan yazarak kendi notlarını hazırla onlara çalış. bunları da verirsin sakin sakin çalışmak lazım hukuk grubuna.konuyu anlarsan hocaların notu da kıt değil zaten. mes. huk. hariç

Vergi ve maliyetten girdim.1 Hakkım kaldı.Denetimden 2 hakkım var.

Napacağımı bilmiyorum.İnanılmaz soğudum tek bildiğim bu.Eskiden olsa denetimi bitirmiştim çoktan
Bende koptum dersten işlerde yoğun çalışmaya başlayamadım, sonuçlar açıklansın hepimiz hızla başlayıp elimizden geleni yapıcaz şu an hepimizin aklı alacağımız notta ve konsantrasyon olamadık. Haziranda başarı bizimdir.

bu tezkiye notu ne zaman verilmesi gerekmektedir. yardımcı olur musunuz? 1 yıldır aynı iş yerinde çalışmaktayım yardımcı olur musunuz?

Stajın bittiğinde yeterlilik başvurunu yaparken verebilirsin ancak yılda 1 tane olmak üzere 3 tane doldurtucaksın. İşyerinde riske bırakma ilk yılı doldurt imzalat elinde bulunsun. Yarın işyeriyle kötü olursan bu konuda sıkıntı yaşama. İşe başladığın tarih ile ilk yılın bittiği tarihi yaz müşavirine imzalat mühürünü bastırt kaldır evde dursun. Mümkünse 100 versinler sınavda ortalama adına işine yarar. İlgili belgeyi bağlı olduğun odandan temin edebilirsin.