28-29 Haziran 2014 Tarihinde Yapılan SMMM Sınavı Sonuçları Ne Zaman Açıklanır ?

Derler ki: "Bizden hüznü giderip yok eden Allah'a hamdolsun; şüphesiz Rabbimiz, gerçekten bağışlayandır, şükrü kabul edendir FATIR SURESİ 34. AYET

Allah banada kazanmayı lütfetti Hamdolsun

İnşaallah Kalan kardeşlerimizde önümüzdeki dönemde kaldıkları tüm derslerini verir ve bu meşakkatten kurtulur.:)


onlar içinde şu ayetin tesellli olmasını diliyorum.

"Rabbin seni terk etmedi, darılmadı da… Şüphen olmasın ki, âkibetin daima başlangıcından daha hayırlı olacak. Ve Rabbin sana razı olacağını ihsan edecek!"



İnşallah. Herkesin Gönlüne Göre Versin Rabbim
 
Kazandım bitti bu iş çok mutluyum arkadaşlar! Darısı başınıza! Allah size de nasip etsin :) maliyet ve vergiden geçtim! Artık mali müşavirim :)
 
Iki ay sonra tekrar sinav. Iki ayda sonucu bekle. Oldu da gecersek 2 ayda belge al falan gitti 6 ay. Ooofff offf
 
yaw 3 gün stresden iş güç yapmadım uyumadım mal gibi gezeledim ortalarda sınavdan sonra... boşunaymış :)... bir rahatlama geldi anlatamam
 
Şuan itibariyle siteden çıkıyorum. Belli oldu toplu mesajda yokuz. Kazanan herkesi tebrik ediyorum. Halbuki bu konuyu acarken ne kadar umutluydum. Moral sıfır. Hoşçakalin.
 
Evet bir bekleyişin daha sonuna geldik. Maalesef maliyet tek dersten 2. girişimdi yine olmadı. Kazananları tebrik ederim. Yeni bir sınav sonucu bekleyişine kadar hoşçakalın.
 
Şuan itibariyle siteden çıkıyorum. Belli oldu toplu mesajda yokuz. Kazanan herkesi tebrik ediyorum. Halbuki bu konuyu acarken ne kadar umutluydum. Moral sıfır. Hoşçakalin.


hocam moral bozma. ben de 40 alarak ilk girişimde kalmıştım. dünyanın sonu değil. canın sağolsun. stajda bile dosya yakanlar var. bir sonrakinde geçersin inşallah.
 
geçmenin verdiği mutlulukla sizin çektiğiniz sıkıntıyı unutmuş değiliz.maliyet bu kadar tepkiden sonra inşallah kasımda insaflı davranır.sizde kurtulursunuz bu sıkıntıdan.Allah hakkınızda hayırlı olanı versin
 
Üst