31.12.2013 te işyerimi kapattım. Fakat hala yazarkasa kapanışı yaptırmadım. Elimde yazarkasa ruhsatı ,levhası hiçbir belge yok ne yapmalıyım.İşyerini vekilim olan eşim işletiyordu.

Muhasebeci ne yapsın vatandaş kapatmiş her şeyi toparlayıp gitmiş bildiğini okumuş ne yapılacak diye sormamış işlemleri önemsememiş söz dinlememiş zorlamı servis gönderecekti.Eylülde bir kapanış yaptık dilekçeleri yazıp eline verdik ne şekilde yapılacağını söyledik vatandaş ilgilenmemiş işi olmadığı halde bırakmış sgk ye vermemiş primi yatırmamış muhasebeci ne yapsın bürosundan kalkıp yakasından tutupmu göreve davet etsin kendisini düşünmeyeni takip etmeyeni nasıl çizgiye getireceğiz.Soru sahibine cevap olarakda kayıp olan belgeleri diğer evraklar arasında arayın bulamazsanız mahalli gazeteye kayıp ilanı verin ilanla y.kasa sevisine ve vergi dairenize müracaat edin geç de olsa başka seçenek yok kayıp belgeler kıymetli evrak niteliğinde olduğu için biraz ceza çıkacaktır.Kolay gelsin.
31.12.2013 te işyerimi kapattım. Fakat hala yazarkasa kapanışı yaptırmadım. Elimde yazarkasa ruhsatı ,levhası hiçbir belge yok ne yapmalıyım.İşyerini vekilim olan eşim işletiyordu.![]()