Gib Sözleşme

Merhaba arkadaşlar, 2015 de yeni bir mükellef alacağım eski muhasebeci ile sözleşmesi devam etmekte, gib e sözleşmeyi şubatta girersem ocak beyannamesinide verebilirmiyim.

Verebilirsin sıkıntı olmaz. Ben bir seferinde 22.11.2014 tarihinde sözleşme yaptım Ekim kdv sini verdim. Sıkıntı olmuyor

Sözleşmeleri kaçında iptal olacak 2014 yılı için. Kdv, muhtasar B formu gibi beyannamelerde var iptal olursa bir sorun olur mu arkadaşlar.

merhaba arkadaşlar bugün işletme defterlerini eski mali müşavirlerinden almaya gittim ve gib'e girdikleri sözleşmelerini iptal etmelerini rica ettim aldığım cevap geçici vergiyi nasıl vericez oldu ....bu durumda ben nasıl bir yol izlemeliyim??sözleşmeleri ocak ayı sonuna kadar girmem gerekli değil mi??bu meslektaşlarım uzun yıllardır mali müşavir....sizce ne yapmam gerek?

Mutlaka iptal etmeliler. Her ne kadar geçici v. 12. ay kdv/muhtasar yıllık beyan 2015 yılında verilsede vergi dönemi sözleşme süresi içinde olduğu için eski meslek mensubu verebilir. Bu konuda bakanlığın taslak tebliği yol gösterici olacaktır.
Eğer iptal etmemekte israr ederler ise "Mük yetkilendirme" gibi bir isimde form var onu vd verin ve kendi şifreniz ile mük bilgilerine girip mükellefiniz adına sözleşmeyi sonlandırabilirsiniz.

Mutlaka iptal etmeliler. Her ne kadar geçici v. 12. ay kdv/muhtasar yıllık beyan 2015 yılında verilsede vergi dönemi sözleşme süresi içinde olduğu için eski meslek mensubu verebilir. Bu konuda bakanlığın taslak tebliği yol gösterici olacaktır.
Eğer iptal etmemekte israr ederler ise "Mük yetkilendirme" gibi bir isimde form var onu vd verin ve kendi şifreniz ile mük bilgilerine girip mükellefiniz adına sözleşmeyi sonlandırabilirsiniz.

sözleşme şubat ayında da girilebilir mi??yoksa ocak sonu şartı var mı??