2015/2 Yeterlilik Sonuçları Açıklanmış

Arkadaşlar benim de ilk girişimdi. 4 dersi vermişim. 3 ders kaldı. Ancak hukuktan 44 ile kalmışım. İtiraz etmeyi düşünüyorum. Tesmerin sitesinde itiraz ile ilgili bilgi bulamadım. Daha önce bu süreci yaşayan arkadaşlardan bilgi rica ediyorum. İtiraz edince bir de bunun sonucunun açıklanmasını bekleyeceğiz ama o zaman da başvuru süresini kaçırma olasılığı var. Nasıl yapacağız?

Arkadaşlar benim de ilk girişimdi. 4 dersi vermişim. 3 ders kaldı. Ancak hukuktan 44 ile kalmışım. İtiraz etmeyi düşünüyorum. Tesmerin sitesinde itiraz ile ilgili bilgi bulamadım. Daha önce bu süreci yaşayan arkadaşlardan bilgi rica ediyorum. İtiraz edince bir de bunun sonucunun açıklanmasını bekleyeceğiz ama o zaman da başvuru süresini kaçırma olasılığı var. Nasıl yapacağız?

teos tesmere girip itiraz ekleme menüsüne gir. Bu bir haktır yani itirazını yap. İtirazda sadece verilen notları tekrar topluyorlar. yani 10+10+10 vermişse 30 diye tekrar toplayıp bildiriyorlar. Yani kağıt yeniden okunmuyor bilgin olsun.
itirazda sonuç pek değişmiyor. milyonda bir. not toplamları hatalı alındıysa. itiraz edince sonucun açıklanması baya sürüyor. sınav başvurusu o süreçte doluyor.
Sen itiraz ettiğin derse yinede başvuruyorsun. Oldu da 50 verdiler o ders başvuru ücretini iade ediyorlar. Fakat diyelim ki başvurmadın. Süre bitti.
Daha sonra itiraz sonuçları açıklandığında tekrar başvuru bölümünü aktif hale getiriyorlar ve yine başvuru yapıyorsun teos tesmer den. bu süreci aynen yaşadım kesin bilgidir. Umarım yardımcı olmuşumdur.

Son düzenleme: