Odayla görüştünüz mü bu durumu acaba üstat odaların yorumları neler acaba bu konuda çok merak ediyorum. Geçen gün tesadüfen barolarının sayfalarını gezerken her baro kendi int sitesinde gerek ofis ortaklığı arayan, gerek gider ortaklıgı gerekse çalışma alanında iş arayan işçi arayan bir çok paylaşım mevcutttu. Hani bizim odalarımız neden int sitelerinin bir köşesinde bu paylaşımlara yer açmıyorlar bu gibi paylaşımlar çok faydalı olur aslında iş arayan işçi arayan bir dünya insan var son zamanlarda özellikle gider ortaklığı arayan yine bir çok meslek mensubu var hele meslege benim gibi yeni başlayacaklar açısından faydalı bir uygulama olur diye düşündüm düşüncemi dile getirdim ama geri dönüş dahi alamadım. Başarılar...Bursada ortak arayan veya calisa bileceğim bir smmm ofisi arayışındayım kendimde 7 yillik mali musavirim il değişikliği nedeniyle bursaya taşındım
Odayla görüştünüz mü bu durumu acaba üstat odaların yorumları neler acaba bu konuda çok merak ediyorum. Geçen gün tesadüfen barolarının sayfalarını gezerken her baro kendi int sitesinde gerek ofis ortaklığı arayan, gerek gider ortaklıgı gerekse çalışma alanında iş arayan işçi arayan bir çok paylaşım mevcutttu. Hani bizim odalarımız neden int sitelerinin bir köşesinde bu paylaşımlara yer açmıyorlar bu gibi paylaşımlar çok faydalı olur aslında iş arayan işçi arayan bir dünya insan var son zamanlarda özellikle gider ortaklığı arayan yine bir çok meslek mensubu var hele meslege benim gibi yeni başlayacaklar açısından faydalı bir uygulama olur diye düşündüm düşüncemi dile getirdim ama geri dönüş dahi alamadım. Başarılar.
Görüşmedim arayış içindeyim bakalım ne olcakOdayla görüştünüz mü bu durumu acaba üstat odaların yorumları neler acaba bu konuda çok merak ediyorum. Geçen gün tesadüfen barolarının sayfalarını gezerken her baro kendi int sitesinde gerek ofis ortaklığı arayan, gerek gider ortaklıgı gerekse çalışma alanında iş arayan işçi arayan bir çok paylaşım mevcutttu. Hani bizim odalarımız neden int sitelerinin bir köşesinde bu paylaşımlara yer açmıyorlar bu gibi paylaşımlar çok faydalı olur aslında iş arayan işçi arayan bir dünya insan var son zamanlarda özellikle gider ortaklığı arayan yine bir çok meslek mensubu var hele meslege benim gibi yeni başlayacaklar açısından faydalı bir uygulama olur diye düşündüm düşüncemi dile getirdim ama geri dönüş dahi alamadım. Başarılar...