%05 Yararlanma dilekçesi.?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ZİNDAN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ZİNDAN

Moderator
Forum Yönetimi
Arkadaşlar elinde %05 lik indirimden yararlanabilmek için, sskdaki hatalı borç kayıtlarının düzeltilmesine ilişkin dilekçe örneği olan varmı.?

Teşekkürler.
Kolay gelsin.

Ynt: %05 Yararlanma dilekçesi.?

internetten ekim dönemine dair bir şey yapılamıyor..

sanırım kagıt ortamında gidip elden verilecek düzeltmeler :-\

Dilekçeye gerek yok. İşyeri nonuzla dosyanıza bakan memura gidip düzeltme işlemlerini yaptırın. (Hatalı kesilen ipc hariç.)
10. ay için yasal süre 1/12 bittiği için asıl/iptal/ek ne olursa olsun elden verilecek.

Ben istanbuldayım, buralardaki ssklarda bırakın dosya memurunu, herhangi bir memur ile bile görüşebilmek mümkün değil.

Dilekçe yazın ve e-bildirge ekran borç görüntüsünü dilekçeye ekleyin verin biz düzeltiriz diyorlar.Ekim ayından vazgeçtim zaten.Bundan sonraki ayları düşünüyorum ben zaten.

Sskda da insanların elinde hep aynı format dilekçe örneğini gördüm, belki elinde olan vardır diye istemiştim.

İlgilenenler için teşekkürler.
Kolay gelsin.

.. .. 2008

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı

........................Sigorta İl Müdürlüğü'ne

..................

Müdürlüğünüzün ......... sicil numarasında kayıtlı bulunmaktayız. 26/5/2008 tarihli ve 26887 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan 5763 sayılı İş Kanunu ve Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanunun 24 üncü maddesi ile, 31/5/2006 tarihli ve 5510 sayılı Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası Kanununun 81 inci maddesinin birinci fıkrasına eklenen (ı) bendi uyarınca, malullük, yaşlılık ve ölüm sigortaları prim oranın işveren hissesinden beş puanlık indirimden faydalanmak için gerekli şartları taşımaktayız.

Borcumuz bulunmamasına rağmen E-bildirge sistemi üzerinde gerekli 5510 sayılı kanun türünün seçiminde uyarı mesajı vermektedir, SGK Başkanlığı?nın 13/11/2008 tarih 2008-93 sayılı genelgesinin 3.1.2. maddesine göre müfredat kartımızın incelenerek hatalı kayıtların düzeltilmesi için gerekli işlemlerin yapılmasını arz ederiz.

İstanbul gaddarmış. :( Hem suçlular hem güçlüler. Elimiz mahkum ne derlerse o.

İlgilenenlere ve dilekçe için teşekkürler arkadaşlar.

Hepinize kolay gelsin.