1 Eylül Muhasebe Denetimi Sınavı Hk.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ayakar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
sınava girip kazanan arkadaşlar sınav başvuru kılavuzunda yer alan bu açıklamayı dikkate almanızı öneririm.sonradan süpriz yaşamamanız dileğiyle...

!! Bununla birlikte, 31.12.2010 tarihi itibariyle bir sermaye piyasası
kurumunda çalışan ancak lisans belgesi bulunmayan kişilerden, 2010 yılında
yapılan sınavlardan en az birine katılarak lisans almak için çaba gösteren kişilere,
2011 yılından itibaren yapılacak ilk 3 sınava başvurmak şartıyla üçüncü sınavın
sonuçlarının açıklandığı tarihe kadar bulundukları görevde çalışmaya devam etme
imkânı tanınmıştır. Söz konusu sınavlardan ilki 20-21 Ağustos 2011, ikincisi
17-18 Aralık 2011 tarihlerinde düzenlenmiştir.
Uygulamadan yararlanan adayların son hakkı 01-02 Eylül 2012
tarihinde düzenlenecek sınavlarıdır.
Söz konusu kişilerin, lisans almaya hak kazanıncaya kadar 2011 yılından itibaren
açılacak 3 sınavın tamamına başvurmaları zorunludur. Şöyle ki, 2011 yılında yapılacak
ilk sınavın başvuru tarihleri sona erdiğinde, bu sınava başvurmadığı anlaşılan kişiler,
sınav başvuru süresinin bitiş tarihini takip eden ay sonundan itibaren görevlerine devam
edemeyeceklerdir. Aynı husus, izleyen ikinci ve üçüncü sınavlar için de geçerli olacaktır.
Bu şekilde üçüncü sınav sonucunda başarılı olamayan veya bu 3 sınavdan herhangi
birine başvurmayan kişilerin takibi ve lisans gerektirmeyen bir kadroya atanmaları
hususu sermaye piyasası kurumlarının yönetim kurullarının sorumluluğundadır.

denetim 22 doğru 3 yanlış
standartlar 15 doğru 10 yanlış
mevzuat 16 doğru 9 yanlış

allahın izniyle bitecek gibi

sanırım bu sefer denetim herkesi rahatlattı. bende de 22 doğru 3 yanlış var. bu sayede bir aksilik olmazsa eğer benim de bitecek gibi..

Denetim Sınavı
B kitapçığı 3 numaralı ağ topolojileri ile ilgili sorunun cevabı Tek Yönlü Halka olarak belirtilmiştir.
Belirtilen cevapla ilgili olarak gerek MEB Bilişim Teknolojileri Ağ Temelleri başlıklı ders notlarında gerekse hiç bir bilişim teknoloji ders notları arasında Tek Yönlü Halka Topoloji türü yer almamaktadır.
Tüm kaynaklarda Halka ( Ring ) Topoloji olarak geçmektedir.
Bundan sebep bo sorunun iptal edilmesi sözkonusu olabilir mi ?