1 Nisan - Şaka Gibi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mhmt79
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: 1 Nisan - Şaka Gibi

Merhaba

Bu yazılanları okuyunca çok duygulandım. Asker arkadaşlarımı çok özlediğimi birden hatırladım ve birazdan hemen hepsini aramaya başlayacağım, canım arkadaşlarım benim sizleri çok özlüyorum.

Tekrar çağırsalar hiç tereddütsüz giderim . ( Ama 6 Ay değil biraz kısa olursa iyi olur :) )

Not : Herkes aynı düşünmeye bilir belki ben çok rahat zamanda ve yerde yaptığım için böyle düşünüyorum...

Acemi birliğim : İzmir Poligon
Usta birliğim : Balıkesir / Erdek ( Denizciydim )
Dönem : Nisan - Eylül ( Ben Erdeğe gittiğimde sezon açıldı, dönüşte sezon kapanıyordu )

Ynt: 1 Nisan - Şaka Gibi

Bir askerlik anısı:

benim sınıfım jandarmaydı ve antalyanın bir karakolunda askerliğimi yaptım...
ve gece çavuşu olduğum için geceleri sabaha kadar ayaktaysdım gündüzleri uyuyordum..

bir gece müthiş uykum geldi bende uyumamak için karakolun bahçesinde gezinmeye başladım saat gecenin 01:00 'i sonra, karakolun karsısında bir aparmana ait kayısı ağacı vardı ve ağacın sahibi kayısılar olgunlasınca istediğiniz zaman yiyebilirsiniz dediği aklıma geldi. bende karakolun dışına çıktım ağaca tırmandım, kayısı topladım birazda ağaçta yedim.. neyse bir avucum doluncaya kadar kayısı topladım diğer elimlede ağacın bir dalından kendimi salladım fakat dengemi kaybettim ve ağaçtan dengesiz bir sekilde düştüm. ve sonuç olarak ayağımın tarak kısmını kırdım...

fakat çok enteresandır elimdeki kayısıları elimden bırakmadım.. ve karakola sekerek girdim hem topladığım kayısıları yerken hemde ayağımın nasıl şiştiğini seyrettim....