fonradar

100 Puanlık Uzman Sorusu?

Üyelik
31 Ara 2005
Mesajlar
11
benim stajım tam tamına 9 temmuz 2006 sa bitiyor. Ve Smmm yeterlilik sınavıda 8 / 9 temmuzda şimdi oda belki girersin diyor tesmer komisyon karar verir diyor. Benim şaşkınlığım ne 1 gün fazla ne 1 gün eksik yani tesadüf ün böylesi :)
 
Sayın Hakan Bey,

Allah göstermesin, fakat elinizde olmayan sebeplerden dolayı stajınızı tamamlayamadığınızı veya işten ayrılabileceğinizi, stajınıza ara verebileceğinizi düşünürsek bu nedenle sınava giremezsiniz diye düşünüyorum.Çünkü sınava başvuru tarihinde henüz stajınızı tamamlamamış oluyorsunuz.Kimse yarın için garanti veremez.
Üzgünüm.
 
sınav tarihi ertelendi

çok şanslısınız belki de. 1-2 temmuz da yapılacak olan sınav KPSS sınavı ile aynı tarihe geldiği için yanlış hatırlamıyorsam 15-16 temmuz a alındı. Ben ce bu sınava girersiniz. Başarılar
 
Merhabalar; arkadaşım senin sınavın 8-9 Temmuzdan sonraki ilk sınav olur. Benim bir arkadaşım girecekti, makbuzdan dolayı kurul inceleyecek dediler (aynen sana dedikleri gibi) sonra son güne kadar bekletip bu sınava giremezsiniz gelecek sınava hazırlanın dediler. Senin durumunda %99 böyle olacaktır.
 
Üst