12.11.2005 Staj Başlatma Sınavı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan fatih
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
TÜM SINAVA KATILACAK ARKADAŞLARA ŞİMDİDEN BAŞARILAR DİLİYORUM.

Not: Bu yazının başlığı Ebru Şener tarafından forum kurallarına uygun olmadığı için düzeltilmiştir. Lütfen Forum Kuralları' nı okuyunuz.

Sınava girecek arkadaşlara başarılar.Soruları dikkatli okuyun ve zamanınızı iyi kullanın arkadaşlar.

sevgili stajter kardeşlerim

eminim şu anda çok streslisinizdir.bakmayın böyle konuştuğuma.

geçen sene bu duyguları bende yaşamıştım.

yalçıngede arkadaşın dediği gibi zaman çok önemli. panik yapmadan soruları belli bir hızda çözmelisiniz. hatta sonunda şöyle bir kontrol payı dahi bırakın.

şunuda unutmayın ki bu sınavdan kalan bir pişman kalmayan bin pişman.

söylediğim aynıyle vaki :twisted:

hepinize başarılar diliyorum.

sınavdan sonra soruların içeriklerini ve vaziyetleri paylaşın ki sizden sonra sınava girecekler de bunlardan faydalansın.

sevgiyle

kalmayıp da pişman olanların listesine en başlara beni de yazın, huyumdur bi işi hem yparım hem yakınırım neyse forumda bu sınava girecek arkadaşımız var mı gerçekten çok merak ediyorum yine de tüm adaylara başarılar umarım hak eden kazanır

kasim ayinda sinava girecek olan arkadaşlar bu sinava ne kadar sure calistilar, ne kadarlik bi calisma kafi gelir. nasıl calisilmali, kurs zorunlumudur, hangi kaynaklardan yararlanılmalı. bilgilerinizi paylasirsaniz sevinriim.

kurs, süre konusu kişiden kişiye değişir eğer evde disiplini sağlayamıyorsan kurs ta belli bir düzen içinde ders çalışabilirsin,
kaynak olarak islam çankayanın yeterli olacağı inancındayım, eğer alt yapın varsa 1-2 ay yeterli ama bence süre ile değil de kitap olarak düşün mesela islam çankayayı iki kere bitir bu ne kadar sürerse senin için doğru süre o kadarlık süredir