SerbestMüşavir
Katkı Sunan Üye
Arkadaşlar 2011/mart sınavından geçenler kaç puan aldığını ve neler yaptığını yazabilirmi ???
teşekkürler kardeşim tavsiyelerini dikkate alacağızramazanbicer ' Alıntı:Ben aralıkta ilk kez girmiştim sınavlara 7/4 yapmıştım da Bu sınavdada kalan 3 ünü verdim ve işi bitirdim.
Darısı sizlerin başına. Ben aralıkta vermiştim maliyeti 85 alarak.Maliyet için tavsiyem şu;
Kesinlikle hesaplamaları falan mutlaka gösterin sağlamalarını yapın bol bol puan alırsınız.
Ayrıca emin olun %99 bu sınav kolay olacak ve çoğunuz geçeceksiniz. Matematiksel dağıtım banko çıkar diye düşüyorum. S.malın maliyeti Tablosuda çıkabilir.
Herkese şimdiden bol şans
S.M.M.M Ramazan BİÇER
stonhand ' Alıntı:;D ;D ;D bakalım kaç aldım rekor bekliyorum 6 sayfa cevap kağıdı döşendim adama hocaya kağıdı değil roman bıraktım
ramazanbicer ' Alıntı:Ben aralıkta ilk kez girmiştim sınavlara 7/4 yapmıştım da Bu sınavdada kalan 3 ünü verdim ve işi bitirdim.
Darısı sizlerin başına. Ben aralıkta vermiştim maliyeti 85 alarak.Maliyet için tavsiyem şu;
Kesinlikle hesaplamaları falan mutlaka gösterin sağlamalarını yapın bol bol puan alırsınız.
Ayrıca emin olun %99 bu sınav kolay olacak ve çoğunuz geçeceksiniz. Matematiksel dağıtım banko çıkar diye düşüyorum. S.malın maliyeti Tablosuda çıkabilir.
Herkese şimdiden bol şans
S.M.M.M Ramazan BİÇER