13 Mart 2011' de Forum Üyeleriyle Finansal Muhasebe Sınav Çıkışı Buluşma İST.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan zeyna78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: 13 Mart 2011' de Forum Üyeleriyle Finansal Muhasebe Sınav Çıkışı Buluşma

Pankart açsam olur mu :-)

Şaka bir yana gerekirse maliyet konusunda da birşeyler yapar girecek olan arkadaşların rahatlamasını saglayabiliriz

Gelecek arkadaşlar özel mesaj atarsa nasıl tanınacagımız konusunda bilgi verebilirim...

Başarılar...

Bende şöyle söyleyeyim maliyet sınavı 16.00 da ben 14.00 civarı marmara cafeye gider efsane hocayı bekler pusuya yatarım, hoca zaten sınava 1.5 - 2 saat kala gelir tahtasını koyar ders anlatmaya başlar en önlerde siyah montlu, siyah pantolonlu, gözlüklü ve tombalak birini görürseniz muhtemelen o benimdir.
Ha derseniz ki ulen bu muhasebecilerin alayı tombalak ve alayı siyah giyiyor ve gözlük takıyor artık yakama gül yada karanfil takacak halim yok yahu ;D ;D ;D ;D
Şaka maka ama gerçekten o saatlerde orda olucam finansalcıları yakalayamamda maliyetçileri görürüm herhalde ben kampa devam daha sabahlıycam bitmez bu çile bitmezzzz

stonhand ' Alıntı:
Bende şöyle söyleyeyim maliyet sınavı 16.00 da ben 14.00 civarı marmara cafeye gider efsane hocayı bekler pusuya yatarım, hoca zaten sınava 1.5 - 2 saat kala gelir tahtasını koyar ders anlatmaya başlar en önlerde siyah montlu, siyah pantolonlu, gözlüklü ve tombalak birini görürseniz muhtemelen o benimdir.
Ha derseniz ki ulen bu muhasebecilerin alayı tombalak ve alayı siyah giyiyor ve gözlük takıyor artık yakama gül yada karanfil takacak halim yok yahu ;D ;D ;D ;D
Şaka maka ama gerçekten o saatlerde orda olucam finansalcıları yakalayamamda maliyetçileri görürüm herhalde ben kampa devam daha sabahlıycam bitmez bu çile bitmezzzz

Allah iyiliğini versin kardeşim :)
ben tanıyorum seni, bulurum orada dikilirken diyeceğim de o saate kadar durmam sanırım :)
erken gelirsen bakarız :D

stonhand ' Alıntı:

efsane hoca marmara cafeye mi gelecekmiş ona göre pusu kuralım kaçırmayalım sebeplenelim :)
bir de marmara cafe nerde yahu geçen sınavda benim gözüm birşey görmüyordu da :D efsane hoca da dışarda ders anlatmıştı tabi ozaman kar yoktu sonlarına denk gelmiştim. sakın marmara cafe orası demeyin ama :)

Serap.ist ' Alıntı:
efsane hoca marmara cafeye mi gelecekmiş ona göre pusu kuralım kaçırmayalım sebeplenelim :)
bir de marmara cafe nerde yahu geçen sınavda benim gözüm birşey görmüyordu da :D efsane hoca da dışarda ders anlatmıştı tabi ozaman kar yoktu sonlarına denk gelmiştim. sakın marmara cafe orası demeyin ama :)
Efsane hocanın durduğu yer işte Marmara Cafe :-)

Dürümü tost makinesinde yapan yer ya. Ufacık bir alan. Orada kim kimi nasıl tanıyacak ki. Ana/baba günü olur o saatte. Adamın ismini anons etsen aynısından 10 tane gelir :)

sedateroglu ' Alıntı:
Dürümü tost makinesinde yapan yer ya. Ufacık bir alan. Orada kim kimi nasıl tanıyacak ki. Ana/baba günü olur o saatte. Adamın ismini anons etsen aynısından 10 tane gelir :)

eee orda nasıl anlatacak adam tahtanın başında donar (: bizim halimize hiç girmiyorum bile ((: içerisi de ana baba günü olur dediğiniz gibi, hadi bakalım hayırlısı..

sedateroglu ' Alıntı:

tarif süper..nerde?? dürümü tost makinesinde yapan yerde :D:D:D:D
istanbulda olsam ben de gelmek isterdim ama izmirden katılacağım sınava :):)biz de izmirde mi tanışma partisi düzenlesek acaba :D

nevermind ' Alıntı:
tarif süper..nerde?? dürümü tost makinesinde yapan yerde :D:D:D:D
istanbulda olsam ben de gelmek isterdim ama izmirden katılacağım sınava :):)biz de izmirde mi tanışma partisi düzenlesek acaba :D

Biz tanışıyoruz fıstık. :)

Serap.ist ' Alıntı:
sedateroglu ' Alıntı:

eee orda nasıl anlatacak adam tahtanın başında donar (: bizim halimize hiç girmiyorum bile ((: içerisi de ana baba günü olur dediğiniz gibi, hadi bakalım hayırlısı..
Ben elime oyuncak ayımı alacam :D

Gerçekten nasıl tanıyıcaz bir birimizi zaten marmara cafeyide bilmiyorum , gerçi sorar bulurum o sorun değil...
ha bendede aziz bebe poşeti olacak ( maliyet notlarını içine koydumda)Allah hepimize yardımcı olsun sınavdan keyfle çıkalım herkesin morali iyi olsun inşallah..... bu toplantı kutlamaya dönüşsün hepimiz için.

Amin Amin...
Valla ciddiyim ben. Bendeki küçük oyuncaklardan birini elime alırım :-)
Serengül seni poşetinden tanırım. akşeker kardeşim sen de böyle bulursun beni.
alo maliye pankartı mı açsak.

Ya da kutlama yapacak olup pasta mı alsam elime :D

Ynt: 13 Mart 2011' de Forum Üyeleriyle Finansal Muhasebe Sınav Çıkışı Buluşma İST.

sınavlara girecek arkadaşlara başarılar diliyorum, ben de orda olmak isterdim ama başka şehirdeyim, inşallah toplanmanız kutlamaya dönüşür, Allah yardımcınız olsun...