fonradar

18/19 Kasım Sınav İtiraz

Üyelik
31 May 2005
Mesajlar
17
arkadaşlar benimde ilk girişim tek ders vergi den kalmışım ama 90 lık kağıt vermiştim 40 geldi yazdığım cevapları hatırlıyorum. diğernotların ortalamsı 70 in üzerinde bu işte bir gariplik olduğunu düşünüyorum itiraz edeceğim. ama itiraz edip sonucu değişen kimse varmı acaba ???*
 
Ynt: 18/19 kasım sınav itiraz

itiraz hiçbirşey değiştirmiyor sadece toplama hatası varmı ona bakıyorlar. bende itiraz etmiştim ama hiçbişi değişmedi. eden arkadaşlarımdan da değişen olmadı. bende vergiden 100 lük kağıt vermiştim 65 aldım. vergide kanun maddesinin aynısını istiyorlar hiç yorum katmadan.ama senin iyi başarı ilk seferde 6 ders vermek bi dahaki sefer sende bitirirsin aramıza katılırsın ;)
 
Ynt: 18/19 kasım sınav itiraz

öncelikle tebrik ederim 6 ders çok büyük başarı ancak 40 ile de adam bırakılmaz zaten arada da süre uzun hayırlısı olsun vardır bunda da bir hayır...itirazdan bişe çıkmadığını bende duydum ama psikolojik olarak rahatlaman açısından bence itiraz et ki aklın kalmasın keşke demezsin..ama tekrar tebrik ediyor ve 6 ders vermedeki çalışma taktiklerini ve yardımlarını bekliyoruz şimdiden hayırlı olsun diorum :)
 
Üst