2 günlük rapor-30 gün sgk

Üyelik
9 Mar 2011
Mesajlar
6
Konum
istanbu
Arkadaşlar çok araştırdım ama kesin bir sonuç alamadım.Bilgisi olan arkadaşlarım varsa yardımcı olurlarsa sevinirim.İşçimiz 5 nisan 2011 tarihinde 2 günlük rapor alıyor.Çalışmayada 7 nisanda başlıyor.Bu iki günü Sgk'ya bildirmemize gerek yok.Ama kafama takılan şu.Ben bu işçiye tam maaş ödemek istiyorum.SGK'sını 30 gün göstermek istiyorum.bu raporu hastane gönderir mi SGK'ya.Gönderirse 2 gün eksik gün olacakve SGK sistemlerinde görünecek.Bu durumda eksik gün bildirmemiş olacağımdan bir ceza ile karşılaşır mıyım?Yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
 
Ynt: 2 günlük rapor-30 gün sgk

ücretli izin ver o halde. Pirimini 30 gün olarak ödersin.
 
Ynt: 2 günlük rapor-30 gün sgk

Sıkıntılı bir durum yok..

Siz 10 günlük istirahat sahibi bir çalışanınızın da isterseniz maaşını tam ödeyebilir.. primlerini tam yatırabilirsiniz.. o durumda da eksik gün bildirimi yapmayacaksınız.. sadece rapor girişi yapacaksınız..

Eksik gün.. primler 30'un altına düştüğü taktirde yapılır..

Sizin elinizdeki rapor 2 günlük.. sisteme giriş yapmayacaksınız.. rapor sgk'ya tabiki gidecek.. ama bir sıkıntı olmayacak.. siz tam maaş ödemesi ve tam prim işlemini gerçekleştirin..
 
Ynt: 2 günlük rapor-30 gün sgk

3 günün altındaki raporların sisteme girilmesine gerek yoktur. siz işveren olarak ücretini tam ödeyeceksiniz ve aylık prim ve hizmet belgesine tam giriş yapacaksınız...sgk genegesindede 3 günün altındaki raporların sisteme girilmemesi gerektiği konusunda açıklama yapmıştı...rapor sgk ya gidecektir tabiki ama herhangi bir olumsuz durumla karşılaşmazsınız kolay gelsin
 
Ynt: 2 günlük rapor-30 gün sgk

sakıncalı bir durum yok
Sizin elinizdeki rapor 2 günlük. Sisteme giriş yapmayacaksınız.. rapor sgk'ya gidecek siz tam maaş ödemesi ve tam prim işlemini gerçekleştirin.. herhangi bir sorunla karşılaşmazsınız.
 

Benzer konular

Üst