2007/11 Kdv Beyanı Uzama..?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan CenkBey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: 2007/11 kdv beyanı uzama..?

Henüz resmi bir açıklama olmadı?

Ynt: 2007/11 Kdv Beyanı Uzama..?

Biz acele edip çalışırız herşeyi bitirdikten sonra, hatta arefe günü bile çalıştıktan sonra son gün ayın 24 ünde uzatırlar.Hiç bir anlamı kalmadığı zaman yani.

ZİNDAN ' Alıntı:
Biz acele edip çalışırız herşeyi bitirdikten sonra, hatta arefe günü bile çalıştıktan sonra son gün ayın 24 ünde uzatırlar.Hiç bir anlamı kalmadığı zaman yani.

sözün özü...

aidat ödediğimiz kuruluşlara ve vergi verdiğimiz kurumlara, biz muhasebecilerin yanında oldukları için teşekkürederiz

KDV uzayacak mı?

Arkadaşlar sizce KDV beyan verme süresi uzayacak mı? Yoksa bayramda çalışıp son dakika golümü olacak... Görüşlerinizi bekliyorum ???

Ynt: KDV uzayacak mı?

sn juılet;

Tecrübelerime dayanarak Yarın açıklanır ve 26 sına kadar uzatırlar.

Kolay gelsin..

Ynt: KDV uzayacak mı?

kalisper_a ' Alıntı:
sn juılet;

Tecrübelerime dayanarak Yarın açıklanır ve 26 sına kadar uzatırlar.

Kolay gelsin..

sevgili kalispera; doğru haklısınız illaki uzatırlar ama,,böyle haldur huldur telaşa kapılarak çalışmak bize hak mı? Foruma bir bakıyorum herhalde herkes işini bitirmiş kimse tepkisini ortaya koymuyor...

Hakkaten yeter artık

işkece ediyorlar muhasebecilere, bayram bize haram

sn cenkbey;

Bizlerde işlerimizi bitiremedik doğrusu aralık ayına girdiğimiz anda açıklama yapılması yönünde ama gelir idaresi alışkanlık edinmiş son dakika golü atmaya bunu forumda değilde oda bazında dile getirmeliyiz

Saat 12 olmak üzere hala bir açıklama yok ayın 26sına kadar uzatıp ödemeleri ay sonuna kadar uzatmalılar
haydi gelir idaresi uzatacaksan açıkla ki biz de rahat rahat bayram tatiline başlayalım

şu saat oldu hala bi açıklama yapılmadı. :-X Bayram yine zehir oldu. >:(

Uzama ihtimali var elbet. Ama sadece ihtimal. KDV'nin diğer uzatılma nedenlerine bakacak olursan bayram dolayısı ile uzaması normal.
Gerçi ben bütün beyannemeleri verdim. Vermeyen arkadaşlar İSMMMO dan gelecek mesajları iyi takip etsin :)

kariyerim3568 ' Alıntı:
Uzama ihtimali var elbet. Ama sadece ihtimal. KDV'nin diğer uzatılma nedenlerine bakacak olursan bayram dolayısı ile uzaması normal.
Gerçi ben bütün beyannemeleri verdim. Vermeyen arkadaşlar İSMMMO dan gelecek mesajları iyi takip etsin :)

peki

KDV beyannamesi Uzatılırmı

bugün makum KDV beyannamesinin son günü Uzatılma ihtimali varmı sizce???

Ynt: KDV beyannamesi Uzatılırmı

Öncelikle ilk mesajım olduğu için hepinize merhaba diyorum

bence beyan süresi uzatılmaz, şu saat itibari uzatılmasıda yakışık kalmaz sanırım.