2007 Yılı Defter Tasdikleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan integral
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Sayın integral, bağlı olduğunuz odadan fiyat listesini temin edebilirsiniz.. İyi çalışmalar...

defter tastik ücretlerini mükelleften almak ölüm oysa uygun fiyatlardan isteniyor onlarıu,n durumuda belli iskonto yaptığındada mükellefin aklında hemen şu oluşuyor aaa demek ki düşebiliyormuş

sayın gürel yavuz size çok güldüm valla işletme 2.sınıf defterler yani işletme defteri sanırsam 300 ytl alırım doyorsun sen kahramansın mükellef 150 ytl için 15 günlük cek vermeyi düşünüyorlarda demekki sizin mükellefleriniz bayağı kalıteli saygılar

alınmadın ınşallah bende şaka yaptım ama dileğin inşallah ıleride olur meslek onurumuz yüceltilir

Ynt: 2007 Yılı Defter Tasdikleri

Sayın c-emre ve nane
sadece iki kelime söyleyeceğim.. ağzınıza sağlık.

ben elektrik mühendisiyim ;şimdi rahatım ancak bu günlere gelene kadar çok şeylerle karşılaştım hele hele ilk teknisyenliğim zamanında inşaatlarda amele gibi çalıştım toz toprak kir pis içinde çalıştım; ;

Sayın Er Biz torpille geldik bulunduğumuz yere, Üstü örtülü bu mesleğe ve meslek mensuplarına hakaret etme çabasındaysanız niyetlenmeyin çünkü burası mesleki bir forum ve müslüman mahallesinde salyangoz satmaya benzer, bizde her meslek sahibi gibi hakkımızı ve emeğimizin karşılığını istiyoruz, öyle kuru gürültülere karnımız tok Mühendis olmanıza rağmen böyle mesleki bir siteye üye olduğunuza göre muhasebeci olma niyetindesiniz ne diyelim hadi hayırlısı belki o zaman biz Muhasebecilere hak verirsin.

arkadaşlar lütfen lütfen; benim kimseye hakaret etmek gibi yada kendimi veya bir başkasını üstün görmek gibi bir amacım yok ilk baştada dediğim gibi sadece latife amaçlı bir yazı yazdım ama sizler iyice konuyu ciddiye götürmeye başladınız; her mesajımda da belirttim benim amacım kimseyi kırmak yada eleştirmek değil diye, sadece bir arkadaşımızın ücretlerde biraz uçuk davranmasını eleştirdim tabi o arkadaşında bu ücretleri latife amaçlı yazdığının farkındayım; ve bende buna bir latife ile karşılık verdim evet ben elektrik mühendisiyim ve hiç bir zaman bürom olmadı ve oturduğum yerden imza atarakta para kazanma lüksüm olmadı, daha önceki mesajımda da belirttiğim gibi hem kafa hem beden gücü ile çalıştım sizlerin tanıdığı bazıları gibi oturduğum yerden imza atarak para kazanma lüksüm olmadı hiçbir zaman; ayrıca şunuda söyleyeyim teknik liseden mezun olanında ve 2 yıllık MYO. bitireninde imza yetkisi vardır ama belirli limitler dahilindedir. ben buralardan adım adım ilerleyerek geldiğimden biliyorum, tekrar söylüyorum benim amacım kimseyi kırmak kimsenin mesleğine ve kendisine hakaret etmek değil,lütfen burada bu çekişmeye son verelim diyorum çünki beni yanlış anlamanızı istemem hatta mümkünse ve artık bu konunun önemi kalmadı ise mod.arkadaştan rica edelim konu kilitlensin, hepinize saygılar;
hatt ilk adımı ben atıp yazdığım mesajlarımıda siliyorum ,, hicbir zaman yanlış anlaşılmak istemem