beyazzafer ' Alıntı:30.05.1983 doğum tarihim 30 mayısda bir telefon ne güzel olurdu. en güzel doğum günü hediyesi ahhhhh ahhhh
EVRİM ' Alıntı:şu telefon meselesi ne şunu bi türlü anlamadım bi açıklayacak yok mu arkadaşlar
arkadaşım sınav sonuçları kesinleştiğinde internete verilmeden önce Sn.Yahya Arıkan kazanan arkadaşları arayıp aramıza hoşgeldiniz diyormuş bende kazananlardan duydum
ardahan75 ' Alıntı:EVRİM ' Alıntı:şu telefon meselesi ne şunu bi türlü anlamadım bi açıklayacak yok mu arkadaşlar
arkadaşım sınav sonuçları kesinleştiğinde internete verilmeden önce Sn.Yahya Arıkan kazanan arkadaşları arayıp aramıza hoşgeldiniz diyormuş bende kazananlardan duydum
sınav sonuçları internette yayınlanmadan bir gün önce bağlı olduğunuz oda kazanmışsanız sizi arıyor ve tebrik ediyor. odaya gelin bir çayımızı için demişlerdi bana. ama bildiğim kadarıyla her oda yapmıyor.
Yok o yahya başka bir yahyadır, mesela odadakı yahya falandır...EVRİM ' Alıntı:şu telefon meselesi ne şunu bi türlü anlamadım bi açıklayacak yok mu arkadaşlar
aokten ' Alıntı:60 günden önce açıklamazlar ,kanunen 60 gün içinde açıklamak zorundalar ,sonrası baskı altında kalacakları için fazla uzatamazlar ama geçtiğimiz sınavda tavan yaptılar oda ayrı 75 i bulmuştu sanırım
telefon odaların uygulaması türmob ve tesmerle alakası yok ,odanın yaptığı da gereksiz
bence sınavlar en fazla 30 gün içinde açıklanmalı açıklanabilir