fonradar

2009 yılında biten yıllara sari inş.larda asgari işçilik

Üyelik
29 Eki 2008
Mesajlar
67
arkadaşlar

06/2005 tarihinde başlayıp parça parça prim ödenip 10/2009 da biten 2333 m2 fabrika inşaatında sigorta yönünden asgari işçilik hesaplaması nasıl olacak bilen arkadaşlar lütfen hemen cevap verirlerse çok memnun olacağım
şimdiden teşekkürler




Konu başlığında acil yardım falan gibi kelimeler olmaz. Bu seferlik ben düzelttim ama dikkat edin lütfen.
 
Ynt: 2009 yılında biten yıllara sari inş.larda asgari işçilik

- Forum?u kullananlar tüm kuralları kabul etmiş sayılırlar.
- Forum?da kaba, hakaret içeren, yanlış, tehdit içeren, dil, din, ırk, diğer kullanıcıların kişilik haklarını ihlal edici, cinsel öğeler içeren, TC yasalarını çiğneyen mesajlar yazmak kesinlikle yasaktır. Bu başlıkları açan kullanıcılar uyarılarak, açtığı konu silinecektir. Bu kuralın 2. bir ihlali söz konusu olursa moderatörler tarafından üyelik iptali yapılacaktır.
- Mesajın içeriği mesajı gönderenin sorumluğundadır, Alomaliye.com?u bağlamaz.
- Foruma mesaj gönderdiğinizde gönderim tarihi, saati, IP numaranız gibi bilgiler kaydedilir. Ancak bu bilgiler mahkeme kararı olmadıkça hiç kimseye verilmeyecektir.
- Forum yetkilileri mesaj/üye silme/değiştirme hakkını saklı tutar. Bu hakları kullanmak forum yetkilisinin elindedir.
- Forum katılımcıları yeni bir konu başlığı açmadan önce o konunun Forum'da mevcut olup olmadığını ?Arama Motoru?ndan kontrol etmelidirler. Aynı isimli veya aynı tartışmaları içeren konular açıldığı takdirde forum yöneticileri tarafından ikaz edilip silinecektir.
- Yöneticiler her yazılan mesajı kontrol edemeyebilirler. Yöneticilerden önce uygunsuz bir mesajla karşılaştığınızda o mesajı lütfen o bölümün sorumlu yöneticilerine bildiriniz.
- Konu başlıklarını konunun içeriğini ifade edecek şekilde seçmeniz gerekiyor. Konu başlığı açarken ve mesaj içeriğinde büyük harf kullanılmamalıdır. Ayrıca yardım, acil, lütfen, kişiye özel gibi başlıklar açmak yasaktır. Bu başlıkları açan kullanıcılar uyarılacaktır ve açtığı konu silinecektir. Bu kuralın 2. bir ihlali söz konusu olursa moderatörler tarafından üyelik iptali yapılabilir.
http://forum.alomaliye.com/index.php/topic,4238.0.html
 
Ynt: 2009 yılında biten yıllara sari inş.larda asgari işçilik

keremcem arkadaşım forum kullanmaya başladığımdan bu yana hiç bir ihtar almadım kurallarıda herkes kadar biliyorum konunun iş kanununun altında olmasıda sadece dalgınlık sonucu yapılmıştır. bunun için herkesten özür diliyorum ve yinede ihtarın için teşekkür ederim
 
Ynt: 2009 yılında biten yıllara sari inş.larda asgari işçilik

İnşaat Özel inşaat mı yoksa Hakedişli inşaat mı
özel inşaatsa böyle

İNŞAATIN MALİYETİNİN HESAPLANMASI
? Yapımına 01.05.2004 Tarihinden Sonra Başlanılan ve 01.05.2004 Tarihinden Sonra 2 Takvim Yılından Daha Uzun Sürede Bitirilen Binaların Maliyeti,
? Ortalama Maliyet Yerine, Bitirildiği Yıldan Bir Önceki Yıla İlişkin Birim Maliyet Bedeli Esas Alınarak Hesaplanacaktır.
26
İNŞAAT MALİYETİNİN HESAPLANMASI
? 2003 Yılından Önce Başlayıp, 2004 veya Daha Sonraki Yıllarda Bitirilen Binaların Maliyeti, 01.05.2004 Tarihinden Önceki ve Sonraki Sürede Yapılan Uygulamalar Dikkate Alınarak, Ayrı Ayrı Hesaplanacak,
? Bu Suretle Bulunan İki Ayrı Birim Maliyet Bedelinin Aritmetik Ortalamasının Alınması ve Binanın Yüzölçümü İle Çarpılması Suretiyle Hesaplanacaktır.
27
İNŞAAT MALİYETİ HESAPLANMASI
? Başladığı Yıl İçinde Bitirilmiş Olan İnşaatın Maliyetinin Hesaplanmasında,
? Daha Önce Yapılan Uygulamada Olduğu Gibi O Yıl İçin Tespit Edilen Birim Maliyet Bedeli Esas Alınacaktır.
 
Üst