2010 finansal muhasebe

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan stajer34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

stajer34

Katkı Sunan Üye
muhasebe averaj dersiyken geçilmesi en zor ders haline geldi,bizden öncekiler kolay sorularla geçerken biz tarz değişikliğne maruz kaldık inş.bu dönem kolay olur

Ynt: 2010 finansal muhasebe

yusuf sürmen hocayla kolay yok maalesef,komisyon değişene kadar devam...

yusuf sürmence düşünüp soruları onun istediği gibi cevaplarsak geçme ihtimalimiz var.. :)

Şu palayı gözünüzde çokda büyütmeyin, adamı iyi analiz edin nerelere tuzak kuruyor, nerelerde öğrenciyi bitiriyor ve en önemlisi kendi engin muhasebe bilgilerinden ne istiyor bunları çözün gerisinide Allah' a bırakın yeter.
Ben bu adamı analiz edicem diye günlerce uğraştım notlar yazdım toplamda 55 sayfa olmuş, üstüne dehanın vediği en son çalışma kitabından ekleri koydum 62 sayfa oldu.
Bana göre yusuf sürmen = 62 sayfa not + kendi muhasebe bilgim gerisi teferruat.

stonhand ' Alıntı:
Şu palayı gözünüzde çokda büyütmeyin, adamı iyi analiz edin nerelere tuzak kuruyor, nerelerde öğrenciyi bitiriyor ve en önemlisi kendi engin muhasebe bilgilerinden ne istiyor bunları çözün gerisinide Allah' a bırakın yeter.
Ben bu adamı analiz edicem diye günlerce uğraştım notlar yazdım toplamda 55 sayfa olmuş, üstüne dehanın vediği en son çalışma kitabından ekleri koydum 62 sayfa oldu.

Dediğin gibi gözümüzde fazla büyütmeyelim,yayınladığın notlar için de çok teşekkürler ve emeğine sağlık...

stonhond arkadaşım notları nerden indirebiliriz yardımcı olurmusunuz

stonhond arkadaşım teşekkür ederim mesajınızı aldım sağ olun tekrar

stonhand ' Alıntı:
stonhand arkadaşım çok ama çok teşekkürler eğer finansaldan geçersem,bu sizin sayenizde olacak. Allah sizin de emeklerinizi boşa çıkarmasın

estağfurullah asıl ben teşekkür ederim. Forum sayesinde bende disiplinli bir şekilde çalışma imkanı buldum. Şu ana kadar elimden ne geliyorsa yaptım ve artık finansal defterini kapadım. Bir taraftan denetim ve maliyete odaklanıyorum maliyeti toparlayıp onuda finansal gibi yayınlamayı çok istemiştim ancak denetim yüzünden yetişmiyor denetimde başlı başına bir dert kitabı 350 sayfa neresinden tutsam elimde kalıyor.

stonhand ' Alıntı:
estağfurullah asıl ben teşekkür ederim. Forum sayesinde bende disiplinli bir şekilde çalışma imkanı buldum. Şu ana kadar elimden ne geliyorsa yaptım ve artık finansal defterini kapadım. Bir taraftan denetim ve maliyete odaklanıyorum maliyeti toparlayıp onuda finansal gibi yayınlamayı çok istemiştim ancak denetim yüzünden yetişmiyor denetimde başlı başına bir dert kitabı 350 sayfa neresinden tutsam elimde kalıyor.

Allah sizinde, bütün emek verenlerinde yardımcısı olsun inşallah sınavda.

ARALIK 2011 DE YETERLİLİĞE GİRECEGİM SINAV KOMİSYON ÜYLERİ KİMDİR BİLGİSİ OLAN VARMI+

Mesaj içeriğinde büyük harf kullanmayınız.