Ynt: 2011 / 2. dönem Yeterlilik Sınav soruve cevapları yayınlanmış..
Akşam akşam yine sinirlendim bak,
Buradan bir meslek mensubu olarak Tesmer, Türmob ve bu kurumların ne kadar kurulu varsa hepsine sesleniyorum.
2011 2. dönem maliyet muhasebesi soru cevaplarındaki damga vergisi hesabı ne saçmalıktır?
Damga vergisi ne zaman gelir vergisi matrahından hesaplanır oldu.
Ne zaman kuruş hanelerini ayırmak için (.) nokta kullanılıyor da (,) virgül kullanılmıyor.
Bu cevaplara göre mi aday arkadaşlara 16 23 5 3 1 gibi notlar verdiniz. 2006 yılından beri 10 12 sınavı didik didik takip ettim. Hatasız yapılan bir sınav yok.
İllaki ÖSYM gibi bir duruma düşürmesini mi istiyorsunuz bu stajyerlerin sizi? Gerçekten bu sınav işini olmuyor, yapamıyor bu kurumlar besbelli.
Biri kafasına göre denetim kitabı yazar o kitaptan sorar, biri finansal muhasebede japonca cümleler kurar, biri iz bedelini 10 kuruştan takip eder, zırt pırt sitede yanlış cevap açıklanır, açıkladık diye uyarı koyarsınız cevapları eklemeyi unutursunuz. stajyerlere çok seviyesiz davranırsınız, biri kafasına göre amortisman ayırır, bu yaptığınız ayıptan öteye gitti bence. son dönemde maliyet sınavı için cevabı yanlış ekliyorsunuz? kimlerle çalışıyorsunuz siz? sınav soru ve cevabı bekleyen yüzlerce gözü yaşlı insanı üzmeye tatile gidip bu işi savsaklamaya ne hakkınız var? bir pdf dosyayı ekleyemiyor musunuz?
bu işin ne maliye ile ne başka kurumla ilgisi var, sizinle ilgili bu sorun. bir sorunun cevabı nasıl siteye yanlışlıkla önceki dönem olarak konur ve 10 gün 500 telefona rağmen değişmez. böyle bir şey
olur mu? uygun mu bu?
yazıklar olsun o büroya girip bu işe başladığım ve sizinle tanışarak beni tamsil etmenize boyun eğmek zorunda kaldığım güne.