2011/Temmuz Maliyet Muhasebesi Ders Notları

Ynt: 2011/Temmuz Maliyet Muhasebesi Ders Notları

merhaba..banada maliyet ders notlarını vede varsa diğer ders güncel notları onlarıda atabilirmisiniz.çok teşekkür ederim... [email protected]

kusura bakma,dün sanırım aynı ana denk getirdik bende görmedim üsteki yazıyı:D:D birde bana özelden yeterlilikle ilgili tavsiyelerde bulunabilirse arkadaşlarım çok memnun olurum.ben aralıkta giricem 2011/3.dönem. kitap ve sınav tavsiyelerinizi bekliyorum.iyi çalışmalar arkadaşlar.

SerbestMüşavir ' Alıntı:

Stonhand adlı arkadaşa ve size teşekkür ederim. Hazırlayanında, üşenmeden tarayanında, yükleyeninde emeğine sağlık. Allah razı olsun. Forum E-mail grubu gibi, her taraf e-mail adresi dolmuş. Notları açık olarak paylaştığınız için ayrıca teşekkürler.

anilozdogan ' Alıntı:
SerbestMüşavir ' Alıntı:

Stonhand adlı arkadaşa ve size teşekkür ederim. Hazırlayanında, üşenmeden tarayanında, yükleyeninde emeğine sağlık. Allah razı olsun. Forum E-mail grubu gibi, her taraf e-mail adresi dolmuş. Notları açık olarak paylaştığınız için ayrıca teşekkürler.

Rica ederim.
Keşke herkes yayınladığım notları sizin gibi gözleriyle görebilse, notları sitede yayınladığım halde mail atıp notları banada yollarmısınız yazan arkadaşlar var , vallahi insanlara kalp kırıcı bir söz söylememek için kendimi zor tutuyorum..

benim de tek dersim maliyet kaldı.arkadaşlar notları bana da yollarsanız çok sevinirim.teşekkürler.
[email protected]

benimde tek dersim vergi kaldı maliyet çalışsam bu notlara yani vergiden geçebilirmiyim