2013-03 SMMM Yeterlilik Meslek Hukuku

merhabalar,

ben ilk kez sınavlara gireceğim .çalışmak için nerden ne bilgiler alacağım bilemiyorum. kursa gidememeyeceğim. Bana yol gösterirseniz sevinirim.

tşk.

merhabalar,

ben ilk kez sınavlara gireceğim .çalışmak için nerden ne bilgiler alacağım bilemiyorum. kursa gidememeyeceğim. Bana yol gösterirseniz sevinirim.

tşk.
Dehanın setini alın. Konu anlatım kitaplarında kalın yazıyla yazılan notlar var onları muhakkak çalışın. Geçmiş yıl soruları var konu anlatımının sonunda o kısımlarda önemlidir. 707 soru cevap var oradaki örnekleride çözün muhakkak.
Diğer yayınevlerinin de kitapları iyidir belki ama ben deha ile hazırlanıyorum ve faydasını 2013/3 sınavında gördüm.

Arkadaşlar belirteyim ki, bu tahminlerim geçmiş dönem sorularını iyi analiz ve biraz da hissederek sağlayabildiğim tahminler.

Bu iki soruyu 15 Eylül gecesi saat 1 de ve saat 4'te ders çalışırken arkadaşıma mesaj atmış idim.

Ne kadar tahminde bulunsakta boş, sonuçta tutmayabilir.

O nedenle hepinize şöyle bir faydam olabilir. Kendim çıkardığım direkt geçmiş soru ve cevapların yer aldığı, ve ayrıca Deha kitabından çıkabilecek tüm konuların sınava uyarlanması şeklinde tam 15 sayfa kendi el yazım ile notum var. Bu notları sınava 1 ay kala 1 kez yazan 1 kez okuyan ve sınava girmeden 2 gün önce 1 kez yazıp 1-2 defa okuyan bir kişinin sınavda 100 almaması içten bile değil.

Keza aynı şey Denetim içinde geçerli (KGK soruları hariç).

İsteyen olursa tarayıp ilerki günlerde iletebilirim.

Syg.

iyi akşamlar 2014/01 mart dönemine sınava gircem rica etsem banada vegi mevzuatı ve temel hukukle ilgili soru gelme ihtimali olan konuları belirten notlarınızı mail atabilirmisiniz lütfen şimdiden çok teşekkür ederim....

2013-2 dönem sınavında ankara siyasal fakültesinde kantinde ders çalışırken
yan masada bizim duyabileceğimiz şekilde vergi hukuku dersi çalışıyolardı,
sadece kulak misafiri olduğum 3 soru birebir çıktı sence bu iyi analiz edildiğinden mi olmuştur.
hadi diğer soruları analiz ettiklerine inanırımda
kdv de özel matrah konusunu üstüne basa basa çalışıyorlardı, bu soru için inanmam

Neden olduğunu az önce şurda gayet güzel açıkladım.

Önce bir okumanı ve sonra tekrar cevap yazmanı rica ederim.

http://forum.alomaliye.com/stajyer-sorunlari/52999-mart-2014-smmm-yeterlilik-sinavina-dair-9.html