arkadaşlar ben yükleme oranını alırken GÜG yerine tablodaki genel toplam üzerinden yükleme oranını aldım ama onun haricindeki mamullere dağıtma işlemi doğru toplamdan aldığım için sonuçlar haliyle yanlış yinede puan gelirmiki dersiniz
inş. kardeşimde bu okuyan kendini bilmezlere güvenmeyede gelmiyor.bazende çok iyi not veriyorlaryevmiye maddeleri 1' i haricinde doğru inşallah geçer bir not verirler de kafamdan silerim maliyeti
arkadaşlar ben yükleme oranını alırken GÜG yerine tablodaki genel toplam üzerinden yükleme oranını aldım ama onun haricindeki mamullere dağıtma işlemi doğru toplamdan aldığım için sonuçlar haliyle yanlış yinede puan gelirmiki dersiniz
geçen sınavda benim smmm tablosu felan doğruydu toplama hatası yaptım sıfır verdiler sipariş maliyettede kapasite kullanım oranını yalnıs almıştım toplamda 15 puan verdiler sonuç yalnış çıktı diye belli olmaz
arkadaşlar çok kafama takılıyor lütfen yardımcı olun. ben maliyetten 1.sorudaki 10 yevmiyeden en az 7 sini doğru yaptım. 2.soruyuda tam yaptım ama birim maliyetlerden sonra birde toplam birim maliyet hesapladım.(fazladan zarar gelmez diye) acaba hoca puan kırarmı veya hepsini yanlışmı kabul eder. geçermiyim. nolur bişeyler söyleyin.
yok benim sorunum tablo değil arkadaşlar. acaba fazla işlem yaptığım için yani istediğinden fazla yaptığım için sorunun tamamını silermi hoca. herkes bişey söylüyor. bende iyice korktum açıkcası. sizce böyle bişey yaparsa çok saçma değilmi?