2013 / 3.Dönem SMMM Yeterlilik Sınav Sonuçları Ne Zaman açıklanır ?

Bu konuda en takdir edilesi oda Kayseri odasıdır. Geçeni de kalanı da bekletmiyor veriyor siteye ilan ediyor. İNŞALLAH açıklanır ve herkese hayırlı sonuçlar ulaşır. ALLAH hepimizin yardımcısı olsun...

bende bekliyorum ama daha açıklamadılar...

bu arada Kayseri SMMMO'nın takdir ettiğim tek özelliği :p

Şu anda 133 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (11 kayıtlı ve 122 misafir)

galiba siteyle ortak çalışıyorlar..buralara insanları yığmak için her seferinde bunu yapıyorlar

O değilde tesmer daha sınav sorularının cevaplarını dahi yayınlamadı. Sınav sonuçlarını açıklamaları bugün olmayacaktır :( pazartesi de belgeyi almaya hak kazananları arayacaklar büyük ihtimalle...

61 günde sınavı açıklayamayan bir kurum hiçbir sınav bu kadar geç açıklanmıyor ve insanların martta sınavı var zaman daraldı sınavlar açıklanmadığı için mesela ben ders çalışamıyorum bu kadar kişiyi bu kadar bekletip mağdur etmekle ne kazanıyor bu adamlar anlamıyorum

Ne diyeyim ettiklerini bulsunlar! Heves, umut hiçbirşey kalmadı. Bıktırdılar artık. Ama gün gelecek dinazorların devri bitecek! Bizim devrimiz başalyacak!

Acaba cidden iyi niyetle uzatılmış olabilir mi? İnsanın aklına türlü bin türlü ihtimal geliyor. Yasal süre bugün son olduğu halde 3 şubat dendi. Daha sonra süre güncellenerek 4 şubat oldu. Acaba böyle bir süre uzatımı gerekli miydi veya süre uzatımını gerektirecek şey neydi?

bence siz çok tembelsiniz yada mali müşavirlik için yetersizsiniz.üstadlar 1 aylık süreyi 7 derse çalışmak için kafi görüyor olmasalar bu kadar geç açıklarlar mı hiç?ki zaten bu mesleği yapıyorsanız hali hazırda tüm o konuları biliyor olmanız lazım.sonuçlar açıklanınca da nasıl yetiştireceğiz derdine düşüyorsunuz.böyle yapmayın kendinizi biraz geliştirin lütfen (!)

Mesai bitti ses seda yok. Hafta sonu zaten bir şey çıkmaz. Umutlar pazartesiye kaldı. Arkadaşlar hafta sonu bol bol uyuyalım başka türlü geçmez bu vakit. İNŞALLAH bu gecikmenin sebebi iyi niyettir ve hepimiz seviniriz...

bence siz çok tembelsiniz yada mali müşavirlik için yetersizsiniz.üstadlar 1 aylık süreyi 7 derse çalışmak için kafi görüyor olmasalar bu kadar geç açıklarlar mı hiç?ki zaten bu mesleği yapıyorsanız hali hazırda tüm o konuları biliyor olmanız lazım.sonuçlar açıklanınca da nasıl yetiştireceğiz derdine düşüyorsunuz.böyle yapmayın kendinizi biraz geliştirin lütfen (!)

bunu espri olsun diye mi söledin acaba...?

bende kendi odamla görüştüğümde bana genellikle yarım gün önce haberimiz oluyor sınav sonuçlarınızdan demişlerdi. pazartesi öğleye doğru yada öğleden sonra ben aramalarını bekliyorum açıkçası. Bizim odamız ilçe odası ve az stajer var o yüzden mali müşavirler stajerler ve çalışanlar arasında daha dürüst ve samimi bir ortam var

Sen yenisin galiba!!!

sen bu sınava girdin mi hiç.Ya yeni gireceksin ya da tuzun kuru.

sen söyle de bilelim hangisi ?

arkadaşlar sidarta arkadaşım bayadır burada bıldığım kadarıyla anladığım kadarıyla kımse ustune alınmasın o dalga gecmıs tesmerle bence

Gelmiş geçmiş sınavlara bakmışdım, en zor sınav 2013 / 3.Dönem SMMM Yeterlilik Sınavı idi. Resmen milleti bırakmak için sormuşlardı soruları. Maliyetden 3 soru sorulur mu? sorulsada vaktin yetmiyeceğini kendileri bilmiyor mu ? Hakkımıza Hayırlısı arkadaşlar