2013 / 3.Dönem SMMM Yeterlilik Sınav Sonuçları Ne Zaman açıklanır ?

ben ayrı ayrı sinir oluyorum bu duruma. teos şifremi bilmiyordum. dün yeni şifre oluşturdum. dün gün boyu sizler girip bakarken habire girmeye çalıştım sonuç sayfasına, giremedim. hatalı giriş yaptınız dedi durdu. yoğunluktan dedim ben de hep.sabah tesmer i aradım. şifre değiştirdiğim için teos sayfama girebilirmişim, sonuç sayfasına giremezmişim. tek şifreyi bir sayfa kabul ediyor, diğer sayfa kabul etmiyor. sistemleri o kadar süper yani. bir kaç gün sonra şifre aktif olur dedi. telefonda aldım notlarımı. şimdi açıklansa da yine göremeyeceğim sanırım. değişti mi değişmedi mi bilmiyorum...kafam karmakarışık oldu.

3 sayfa kağıt verdim finansal analizden 50 vermiş namussuz :D

İnanılmaz notu kit hoca 41 45 sonunda 53 aldım değişmezse dedim bu hocanın memnun olma gibi niyeti yok yorum yaz 3 sorunun tamamı doğru derdi ne anlamadım.

Denetimden karalayan herkes geçti 3 soru tam anlamıyla doğru 40 almışım değişmezse.Bir yatır ziyareti yapıyım varmı terslik

Alıntı [email protected] Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
evet tesmer de notların deneme amaçlı olduğu asıl notların 5 te yayınlanacağı yazıyor ((

O zaman kesin bilgi değilmiş :)

ben demiştim 5 te yayınlanacak diyen arkadaşa :) yalan olacağı belliydi.

ben aradım tesmer i saçmalık daha ötesi yok bunun.. orada görevli personele ağır konuştum ama kapatırken özür diledim. bu kepazeliğe sebep olan kimse o memurlar değil üst yönetim bundan sorumlu tutulmalıdır.henüz sonuç açıklanmamış sanırım ögrenen arkadaşlar nasıl ögrendi acaba.

İnanılmaz notu kit hoca 41 45 sonunda 53 aldım değişmezse dedim bu hocanın memnun olma gibi niyeti yok yorum yaz 3 sorunun tamamı doğru derdi ne anlamadım.

Denetimden karalayan herkes geçti 3 soru tam anlamıyla doğru 40 almışım değişmezse.Bir yatır ziyareti yapıyım varmı terslik
betül senin notlar benimkiyle karışmış olmasın. bende analizden 53 aldım. ve sen gibi denetim,maliyet ve vergiden kaldım.

bu denetimden karalayan geçtiyse biz neden kaldık ben onu anlamadım gerçekten iki seferdir iyi karalayamıyorum galiba ya bana garezi var ya da kıskanıyor hem aynısehırdeyız hemde denetım bürosundayım ya bırde spk dan belge aldgıımı duyduysa tamam :D

betül senin notlar benimkiyle karışmış olmasın. bende analizden 53 aldım. ve sen gibi denetim,maliyet ve vergiden kaldım.

O zaman seninde bir cami ziyareti yapman lazım.Denetimden kalan nadir insanlarız çünkü o kadar mail at dilekçe yaz itiraz et sonra gel 40 la kal.Senin notlar yüksekse onları alıyım o zaman :)

ya hakikaten bu karalayanları merak ediyorum nasıl bir karalama yaptılar kardeşim. bende karaladım. ne çizdiler ne ettiler bende bilmiyorum.

valla ben denetimden kesin kaldım demiştim 20 falan bekliyodum
meslekten 70 üzeri bekliyodum
sonuç denetim:50
meslek:30