2013 / 3.Dönem SMMM Yeterlilik Sınav Sonuçları Ne Zaman açıklanır ?

Bursa odası nı takdir etmek lazım
ya bütün odalar değil de 9-10 oda ağırlığını koysaydı bu durumlarda olmazdık. Tepki gösteren 3-5 o da var sanırım

bizim oda başkanıda eğitimlerde bik bik konuşssun kgk için yapmayın gitmeyin arkadaşlar diye... gösteriş yapıyor sadece,bu dosya yanar benim için.

bu işin altında çok büyük paralar dönüyor. hepsi satılmış. asabım bozuluyor. ağlamak geliyor içimden. bu kadar insanın ahını aldılar.
bu sınava girenlerin nasıl bir donanıma sahip olduklarını 3 cümle ile çözebilirler. bizim dönemimiz çok başarılı ve dolu boş değiliz ama resmen dalga geçiyorlar.
aklım almıyor.

mali müşavirlik ruhsatı alınır,isteyen bağımsız denetçi olmak için kendine yol çizer,ruhsattan sonraki süreç kimseyi ilgilendirmez

Son düzenleme:
KGK'nın bu sınava dahil edilmesi kadar saçma birşey yok. Telefonla aradığımız kişilerinde inanın en ufak bir bilgisi yok bence ve çokta umurlarında oluğunu düşünmüyorum... Karşısındakine hala öğrenci muamelesi yapmaya çalışıyor hepsi. Umarım komisyon değişir ve her şey eski haline döner...

kgk'nın bu sınava dahil edilmesi kadar saçma birşey yok. Telefonla aradığımız kişilerinde inanın en ufak bir bilgisi yok bence ve çokta umurlarında oluğunu düşünmüyorum... Karşısındakine hala öğrenci muamelesi yapmaya çalışıyor hepsi. Umarım komisyon değişir ve her şey eski haline döner...

onların gözünde bu dönem zor sorulmuş herkes kalmış bu kadar basit onlar için

insanlar nelerini kaybediyor bu sınav için resmen 5 yaşındaki oğlumdan kaçıyorum evde çocuk oynamak istiyor ben ders çalışmak. Ulen oğlum la bile doyasıya oynayamadım sizin yüzünüzden ne diyeyim ben dahaaa

onların gözünde bu dönem zor sorulmuş herkes kalmış bu kadar basit onlar için

insanlar nelerini kaybediyor bu sınav için resmen 5 yaşındaki oğlumdan kaçıyorum evde çocuk oynamak istiyor ben ders çalışmak. Ulen oğlum la bile doyasıya oynayamadım sizin yüzünüzden ne diyeyim ben dahaaa

sizinle aynı durumdayım bende 2 yaşında var :) .. ALLAH BİZLERE BAĞIŞLASIN

Sn. issademirel ve sn. netlook01 için durum daha da zor küçük çocuk nihayetinde koca gün bekliyor ki akşam olunca babasını görsün oynasın diye. Ama arkadaşlar şuna eminim; eğer bir hak geçtiyse kalmaz...

komisyonda sakarya üniversitesinden de birinin olduğu söyleniyor bu işlerin içinde bir iş var resmen art niyet var bu işte
ama türmob buna nasıl müsade ediyor anlamıyorum soruyu bu sakarya üniversitesinden gelen kişi tek başına mı hazırladı diğerleri naptı acaba hazırlanan soruya bakmadan altına imza mı attılar.
arkadaşlar bu çekişme uzun süredir.Devletin smmm lere denetleme yetkisini vermemesi de ondan. Şu an denetim yapabilmek için Kgk ya kayıt olacaksınız 3 yıl staj yapacaksınız ondan sonra denetim hakkına olacaksınız.ismmmo bunun üzerine bayağı gitti. Smmm ler nasıl denetim yapamaz diye.Evet sakarya üniversitesinden bir hoca hazırladı sınav sorularını.Ve denetim yetkisini vermek için yapılan sınavları hazırlamak yetkisi de sakarya üniversitesindeydi.sonradan bütün üniversitelere yayıldı.Geçen sene bilen arkadaşlar bilir topluca eylemler yapıldı. İsmmoyu hükümet arkasına almak istedi.Oda da müsade etmedi.Kimsenin arka bahçesi değiliz diyerek tavrını koyduğundan dolayı kgk denilen kurum bir dolu iş bilmez adamın yetkileriyle donatılarak yetkili kılındı.Ve işin kötü tarafı spk dan alınan yetki belgeleri bile sallantıya çıktı.Çünkü hükümet kesinlikle Kgk dan alınacak bu belgeler dedi.Siz de bilirsiniz ki turmobun üyelerinin çoğunluğu smmm değil maliye çıkışlı müfettişlerdir.Ama asıl kabahat bu soruları hazırlarken vicdanına sığdırıp siyaseti sınava sokan affedersiniz ama hoca müsveddesindedir.

inanın çok zor.. benim eşimde yeni doğan yoğun bakımda hemşire o da gün içinde çok yoruluyor.. sağolsun çok destek ama ben ders çalışmak için odaya geçiyorum .. bebeğim ilk fırsatta kaçıp odamın kapısına BABAAA .. BABACİİM diye sesleniyor vuruyor ışık yandığından biliyor..odadayım annesi alıncada ağlıyor.. hadi ders çalış.. kursa zaten gidemiyoruz.. ankara ya gidiş zaten masraf .. yerel turist oluyoruz 2 gün... maddi manevi çok yıprandık .. çokkk ...

birde gelip iş yerinde milletin üzerinde ego tatmin etmesi yok mu .. adam snvsız mali müşavir olmuş keyfi beyde yok.. birini görünce oto pisliğe rencide ediyor.. ego tatmin ediyor..

meslek midemi bulandırdı desem yeri... zengin , arkası olanın işi bu meslek ... sadece verip kafa rahatlatmak istiyorum... yoksa bir hayalim kalmadı ..

geri sayım başladı ... herkezin Allah emeğini boşa harcatmasın bol şans.. dostlarım.

Günaydın Arkadaşlar. Evet geri sayım başladı. Umarım herkes emeklerinin karşılığını alır.
yıllardır umutlarımız tükendi. Ben zaten bu mesleğe istemeyerek girmiştim. Sınavlarla iyice bezdirdiler. Benim şansım şirkette iyi şartlarda çalışıyorum, ruhsatı almaya hak kazanayım inanın en geç ne zaman alabileceksem o zamana kadar almam.

arkadaşlar biraz önce dövücem dedim ama sinirden stresten ne diyeceğimi sasırdım bize yakışmaz ancak Allah'a havale ediyorum

Verdikleri kuruma bak SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ... üniversiteyi aşağılamıyorum ama .. ankarada siyasal varken .. odtü ... istanbul üniv...boğaziçi fln... ki emin olun biliyorum da konuşuyorum...bu üniversiteler harbi hakkıyla eğitim verir.. ve hangi snvda ne sorulur bilirler...

sakarya ... kgk eğitimi ne alaka ? .. kesker alaka ....

yine diyorum okuyan ve hocalarını aşağılamıyorum ama köklerine bakın... tamamen siyasi nedenler...

Arkadaşlar çalışamıyorum.... hiçbirşey yapmıyorum. Öylece foruma bakıyorum...
Bugün açıklansaydı da kurtulsaydık yaaaa :(