2013 / 3.Dönem SMMM Yeterlilik Sınav Sonuçları Ne Zaman açıklanır ?

Aynen bir sürü bu konuda deneyimli hoca varken; Nalan Akdoğanlar Yurdakul Çaldağlar Kamil Büyükmirzalar daha birçok sayamadığım bir sürü hoca varken sakarya üniversitesi çokta doğru bir seçim değil diye düşünüyorum. Bu sakarya üniversitesini kötülemek değil ama eğitim ve sınav tecrübesi daha yüksek olan başka üniversiteler varken sakarya üniversitesinin seçiminin zamanlaması manidar :)

Zannedersin devlet sırları açıklayacaklar, 60 gün geçmiş hala bir sonucu açıklayamıyorlar, şu gün şu saatte açıklanacak diye bir duyuru da yapmıyorlar, bizde böyle koyun gibi ekran başında bekliyoruz.

Arkadaşlar TESMER i aradım. Bugün 60 gün doldu neden açıklanmıyor dedim ukala bi adam çıktı 'biz de biliyoruz 60 gün dolduğunu' dedi. sistem odalara yarın açılır mı diye sordum. Onlar da bilmiyormuş! Komisyon 60 gün dolduktan sonra açıklayacakmışmışmış. Önümüzdeki hafta açıklanır dedi. Duyuruları TESMER in sitesinden takip edebilirmişiz!

Arkadaşlar TESMER i aradım. Bugün 60 gün doldu neden açıklanmıyor dedim ukala bi adam çıktı 'biz de biliyoruz 60 gün dolduğunu' dedi. sistem odalara yarın açılır mı diye sordum. Onlar da bilmiyormuş! Komisyon 60 gün dolduktan sonra açıklayacakmışmışmış. Önümüzdeki hafta açıklanır dedi. Duyuruları TESMER in sitesinden takip
edebilirmişiz!

Bence o ukala memura takılıp kalmayalım.Sitede yazmış 3 şubat diye.Daha önce oldumu acaba sitede yazıpta açıklanmadığı onuda bilmiyorum ama.Benim içimden yarın diye geçiyor

O ukala tavırlarına ben de çok sinir oluyorum. Şu işler bitsin bu konuyu da gündeme almak gerekir aslında. Kalite standartları gereği yaptıkları görüşme kayıtlarını bir dinlesinler bakalım. Karşılarındaki lise stajyeri değil yaşını başını almış insanlar, kaldı ki lise stajyerine bile öyle davranılamaz. Söylemek istemiyorum ama bizim verdiğimiz paralarla dönüyor o devran. Bizden başka o cd'leri 500 küsür liraya kim alır? Çok ciddi söylüyorum bir arkadaşın kendi sesinden yüklediği ses kaydı çok daha güzel ve faydalı bence...

O ukala tavırlarına ben de çok sinir oluyorum. Şu işler bitsin bu konuyu da gündeme almak gerekir aslında. Kalite standartları gereği yaptıkları görüşme kayıtlarını bir dinlesinler bakalım. Karşılarındaki lise stajyeri değil yaşını başını almış insanlar, kaldı ki lise stajyerine bile öyle davranılamaz. Söylemek istemiyorum ama bizim verdiğimiz paralarla dönüyor o devran. Bizden başka o cd'leri 500 küsür liraya kim alır? Çok ciddi söylüyorum bir arkadaşın kendi sesinden yüklediği ses kaydı çok daha güzel ve faydalı bence...

:)) ses kaydı daha güzel

:) .. nasıl bir handikaptır anlamadım ..

stajerken hor görül.. adamlar tel. seni horgörsün.. ulan zeka ile kazanılan bir snv.. emin olun o cevap verenler üniv.mezunu bile değil.. şaka bu kamera nerede...

Dört sene üniversite oku staj başlatmak için sınava gir 3 sene staj yap tekrar sınava gir, 2 ay onun sonucunu bekle, kazanamazsan bir daha hazırlan sınava gir bir daha 2 ay sonucunu bekle... Uzman doktor olmak için bu kadar beklemiyorlar ki canını sağlığını emanet ediyorsun bu insanlara.

Sonra gelsin komisyona bir hoca ders önemli değil; geçmişte finansal muhasebe, maliyet, vergi şimdide muhasebe denetimi dersine denk geldi. Herkesi döksün milletin emeği varmış, para döküyolarmış problem değil...

Dahası da var.Eğer eşim dostum yok.Ankara' da dayım yok mükellefi nereden bulayım da karnımı doyurayım denetim yaparım kendime bakarım diyorsan aşağıdakileri de extradan yapman lazım.

1-kgk nın açmış olduğu sınavlara gireceksin.
2-sınavını kazanıp 3 yıl staj yapacaksın.
3-Bir de bitirme sınavlarını vereceksin.
aslında Smmm sistemiyle aynı.Tek Farkla.Onlar kendine müslüman, biz herkese adalet sağlansın istiyoruz.

ama bunlara rağmen sendika denetimlerini de elimizden aldılar maalesef.