2013 / 3.Dönem SMMM Yeterlilik Sınav Sonuçları Ne Zaman açıklanır ?

yaaa .. bir dersim var arasınlar lütfennnn:)

bencede cuma günü banlayabilirler.. gözüm telefonda olacak .. 7 dersim ve umudum yokkende böyleydi .. gene yok gene gözüm telefonda ..... :) ..iyi mi ?

Önceki sınavda bir gün öncesinde aramışlardı sanki? Yanlışta hatırlıyor olabilirim. Şimdi ki cuma tahminim ise araya hafta sonu girmesinden dolayı yarın sonuçlar odalara gelir diye düşünüyorum...

valla utanmasalar, salı çarşamba bile açıklarlar, yok sistem arızalı yok elektrikler kesik yok motor soğuk ısınmasını bekliyoruz vs vs. yarın odalara bildirsinler bitsin bu iş, bizde önümüzü görelim...

Herkese slm;

Benim de 4 dersim var kendimi 31 ocağa göre hazırlamıştım bugünde aramalar olur diyordum. Ancak 2 gün önce buradan okuyarak 3 şubata ertelendiğini öğrendim. Tabii ister istemez gerildim. Bende yarın ararlar diye umuyorum. Zaten bu defa sanırım fazla uğraşmayacaklar. Zira denetimden dolayı ruhsat almaya hak kazanan fazla olmayacak gibi :( Geçen dönem ilk kez girdim bu dönem 2. girişimdi. Geçen dönem denetimden 75 beklerken ve de çok eminken 36 geldi hala anlamış değilim. Böyle bir adalet yok derken bu dönemde soruların azizliği allah hayırlısını versin inşallah. Herkes emeğinin karşılığını alır inşallah...

Pazartesi buralar şenlenir. H.sonuna denk gelmesi odanın işine gelirdi. En azından yoğunluk tek bir güne yansımazdı. Pazartesi günü ana baba gününe dönecek. İnşallah en az iki ders verebilirim. Rabbim herkesin gönlüne göre versin.Amin :)

İnsanlar anca bu kadar strese sokulabilir. Daha fazlası olamazdı. Yayınla tesmerden olsun bitsin. Son dakikayı bekleyeklerde ne olacak sanki? Nasıl bir kurumdur anlamadım gitti. Bağlı bulunduğu odasıyla görüşen oldu mu? Bilgi geldi mi gelmedi mi diye?

İnsanlar anca bu kadar strese sokulabilir. Daha fazlası olamazdı. Yayınla tesmerden olsun bitsin. Son dakikayı bekleyeklerde ne olacak sanki? Nasıl bir kurumdur anlamadım gitti. Bağlı bulunduğu odasıyla görüşen oldu mu? Bilgi geldi mi gelmedi mi diye?

sonuçlar açıklandığında aranmamak için yarın mesai saati bitiminde açıklayabilirler en azından 2 gün rahat ederler :)

Arkadaşlar benim ilk girişimdi çok fazla bir beklentim yok ama denetimden kaş yaparken göz çıkardılar adamlar yetkiyi vermeyecekler sınava sokacaklar ayrıca sınav olacağız ama sen hala KKS-BDS peşindesin... Ne diyorum biliyor musunuz. Biz her şeye rağmen hak yemeden alnımızın akıyla buralara kadar geldik yaaaa. Birilerinin egoları veya çıkarları için geçemiyorsam ve adaletsizlerse hiç birine 1 gram hakkımı bile helal etmiyorum. Geçmiş sınavlara bakın kıdem sorarak, maliyetten basit basit sorarak geçirenler aynı eşitlikte ve adalette davranmalıdırlar. Ve Türkiye de bence sınav yapabilen tek bir kurum vardır o da Eskişehir Anadolu Üniversitesi gerisi yalan....

Enerjim tükenti! 4 yılda gençliğimi çürüttüler yaaa saçlarım beyazladı! Yarın aramazlarsa bi 4 yıl daha gidecek sanki ömrümden!

Arkadaşlar gördüğüm kadarıyla hepimiz psikolojik bir harp içindeyiz :) Şu saat olmuş hala bir açıklama yok, ekran başında beklemekten herkese gına geldi, ağzımızı bozuyoruz yeri geliyor.

Bunların ukalalığına, bizi ti'ye almalarına, azarlamalarına, anlamsız uygulamalarına rağmen; "O Belgeyi" bir gün hepimiz alacağız Allahın izniyle.

Allah büyük, bir zaman gelecek ve o eski devrin ruhsatları kalmayacak elbet bu dünyada. O yüzden biraz da güzel günleri düşünelim.

Kimimiz belki Oda ve hatta TURMOB YK üyesi olacak. O zaman bugünleri hatırlayıp güleceğiz inşallah. Ve alttan gelen kardeşlerimizi unutmamak dileğiyle.

Görüşlerinize sonuna kadar katılıyorum arkadaşlar. Böyle bir rezillik ve işkence olamaz malesef. Benim ilk girişimdi bu sınava. Hazırlanma sürecinde stresten hasta oldum artık. Ağzımda yüzümde yaralar çıktı. Şimdilerde tek sınav sonucu değil bi taraftan da patoloji sonucu bekliyorum :( Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun..

Arkadaşlar facebook taki sayfalardan birinde de 3 şubatta açıklanacağı bilgisi mevcut. Umarım yarın insanlar odalar tarafından aranır.

Bu günde bitti sayılır. Sonuçları beklemiyorduk ama en azından soruların yayınlanmasını bekliyordum. Sorular hala yok :)

boşver hocam soruları yayınlamasınlar en azından şimdi bir umudumuz var yarın ararlarsa sonuçları cumartesi açıklarlar geçen sınav öyle olmuştu sanırım

Geçen dönem 30 Ağustos tatil günü açıklandı. 29 Ağustosta da hak kazananlar arandı. Ancak 30 Ağustos ta açıklanacağını bildirmişlerdi biz tatil günü açıklanmaz diyorduk ama açıklandı. Şimdi de 3 şubat diyorlarsa o zaman açıklanır sanırım. Ama ne zaman ararlar yada ararlar mı onu bilemem. Herkese sabır diliyorum...