2013 / 3.Dönem SMMM Yeterlilik Sınav Sonuçları Ne Zaman açıklanır ?

Arkadaşlar Tesmerde duyuru yayınlandı. Sonuçlar 4 şubat salıya kalmış. Olmaz böyle şey. Yasal süre doldu. Tarih verdiler. Şimdi verdikleri tarihi ileri atıyorlar. Bu sefer ekranı print screen yaptım :( her ihtimale karşı

Son düzenleme:
Kendi açınızdan bakmayın. Durumu kritik olan son hakkı olanlar gibi! Kağıtları tekrar okunmaya gönderilmiş olabilir. Sisteme notları tesmer giriyor son hakkı olup 45 puan verilmişse hocaya tekrar değerlendirme için gönderiliyor. Yiğidi öldürelim ama hakkını yemiyelim. Bu konuda dosya yakılmaması için çabaları var. Allah korusun ama son hakka kalırsak bu iki gün dönüm noktanız olur.

Kendi açınızdan bakmayın. Durumu kritik olan son hakkı olanlar gibi! Kağıtları tekrar okunmaya gönderilmiş olabilir. Sisteme notları tesmer giriyor son hakkı olup 45 puan verilmişse hocaya tekrar değerlendirme için gönderiliyor. Yiğidi öldürelim ama hakkını yemiyelim. Bu konuda dosya yakılmaması için çabaları var. Allah korusun ama son hakka kalırsak bu iki gün dönüm noktanız olur.

Lütfen yanlış anlamayın. İnşallah öyledir. Bu konuda gerçekten iyi niyet göstererek insiyatif kullanıcaklarsa varsın 15 şubatta açıklasınlar. Hocaya değerlendirilmesi için kağıtların tekrar geri gönderildiğine ilişkin bilginizin kaynağı sağlammıdır? Tüm samimiyetimle ve iyi niyetimle söylüyorum ki İNŞALLAH herkes sınavını verir ve kimse son hakkına kalmadan geçer. ALLAH hepimizin yardımcısı olsun...

Emin olabilirsiniz son hakkı kalıp geçemeyenlerin kağıtları tekrar gönderiliyor. Ordan gelen cevaptan sonra toplu olarak açıklanıyor. Geçmiş yıllarda tesmerde çalışmış bir hocamız vardı. Oda söylerdi sisteme girsek dosyası yanıcak derdi. Tekrar gönderir okunmasını isterdik derdi.
Birde bu bekleme süresi 2 ay olması finansal muhasebe yüzünden diğerleri bitsede finansalın okunması bitmiyormuş mecburen hepsini aynı anda açıkladıkladıkları için hep beraber bekliyoruz. Düşününce mantıklı herkesin finansal muhasebesi kağıdı birşekilde doludur.

off sıkıldım artık açıklansın da neye çalışacağımızı bilelim.45 gün kaldı henüz ciddi bir ders çalışma moduna giremedim

Emin olabilirsiniz son hakkı kalıp geçemeyenlerin kağıtları tekrar gönderiliyor. Ordan gelen cevaptan sonra toplu olarak açıklanıyor. Geçmiş yıllarda tesmerde çalışmış bir hocamız vardı. Oda söylerdi sisteme girsek dosyası yanıcak derdi. Tekrar gönderir okunmasını isterdik derdi.
Birde bu bekleme süresi 2 ay olması finansal muhasebe yüzünden diğerleri bitsede finansalın okunması bitmiyormuş mecburen hepsini aynı anda açıkladıkladıkları için hep beraber bekliyoruz. Düşününce mantıklı herkesin finansal muhasebesi kağıdı birşekilde doludur.

İNŞALLAH son hakkı olanlara ve tek dersi olanlara daha hoşgörülü davranırlar kağıtları okurken... Hakkımızda hayırlısı...

Tesmer'den 31.1.2013 tarihinde yapılan açıklama ile "30 Kasım - 1 Aralık 2013 Tarihlerinde yapılan SMMM Sınavı ve 1 Aralık 2013 tarihinde yapılan ABC Grubu Staj Değerlendirmeleri sonuçları 4 Şubat 2014 Salı günü sonuc.tesmer.org.tr adresinde açıklanacaktır." bildirilmiştir.

Odalar geçen arkadaşları pazartesi günü arayabilirler. Umarım herkes geçer.

Günaydın Arkadaşlar

Teos daki 'Başvurdu' yazıları silinmiş. Notlar girilmiş yani. Ama sistem bugün odalara açılır mı bilemiyorum :(
Biz sonuçların pazartesi açıklanmasını kabullenememişken adamlar salıya attı :(

Evet doğru olabilir adamım.

Günaydın Arkadaşlar

Teos daki 'Başvurdu' yazıları silinmiş. Notlar girilmiş yani. Ama sistem bugün odalara açılır mı bilemiyorum :(
Biz sonuçların pazartesi açıklanmasını kabullenememişken adamlar salıya attı :(

Söz konusu "Başvurdu" yazısı nerede yazıyordu Fidan Hanım? Ben görememiştim orayı da? Benim "başvurdu" yazısı yerine "Başv. Belgesi" diye bir yazı var oda aktif. başka yerde midir acaba?

2013/3 İZMİR Başv.Belg. -- ---
SONUÇ --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- ---
GİRİŞ SAYISI --- 0 0 0 0 0 0 0 --- --- ---

Söz konusu "Başvurdu" yazısı nerede yazıyordu Fidan Hanım? Ben görememiştim orayı da? Benim "başvurdu" yazısı yerine "Başv. Belgesi" diye bir yazı var oda aktif. başka yerde midir acaba?

2013/3 İZMİR Başv.Belg. -- ---
SONUÇ --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- ---
GİRİŞ SAYISI --- 0 0 0 0 0 0 0 --- --- ---

Kalınan derslerin altında sınav notu kısmında 'Başvurdu' yazıyordu. Notlar girilince yazı siliniyor. Forumdaki arkadaşlar daha önce çözmüşlerdi bu durumu ordan biliyorum :)

Aynen başvurdu yazısı bende de silinmiş. Tek dersim Muhasebe Denetimi vardı. İNŞALLAH biraz insaf göstermişlerdir...

Sınav itiraz sonuçlarını bile doğru düzgün okumayan bir kurum için böyle bir yaklaşımdan bence söz edilemez.Hiç zannetmiyorum ki geri göndersinler.

Evet Sn. tktvlkn o sebeple olabilir. Öğleden sonra belki odalara düşer sonuçlar belli olmaz... Her ne kadar salı deseler de öğleden sonra sonuçlar gelebilir. Çok stresliyim...