fonradar

2014/1 İtiraz Sonuçları Ne Zaman Açıklanır ?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ZCAN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
sonuç aynı değişmedi, tek dersim denetim kalmıştı bir umut başvurduk ama malesef, itiraz ettiğim için derste çalışmadım pek zamanda kalmadı nasıl motive olacağız bakalım...

sonuclar aynı değişiklik yok yine calıs yine 2 ay bekle nedir bu ya anlamıs değilim allah sizin belanızı versin başkada bir şey demiyorum

sonuç benimde aynı :( Allah herkesin yardımcısı olsun herkese zihin açıklığı versin arkadaşlar işimiz kolay değil bunlarla inşallah haziran sınavından sonra gene aynı duruma düşmeyiz kurtuluruz bunlardan

ben de aradım arkadaşlar açılacakmış dediğiniz gibi Allahım bu işgenceden kurtarsın bizi.. ya merak ettiğim itirazla sonucu değişen olmadı mı hiç ??

işin ucunda Para olunca 1-2 saat diyorlar sonuçlar nezaman açıklanacak dediğimizde tık diye cevap verseler ya

aynen arkadaşım doğru söylüyorsun işleri güçleri para.. itiraz edelim dedik umut bağladık sonuç ne oldu ahımızı aldılar o kadar.. ilk itiraz deneyimimde dersimi almış oldum :mad:

gelde bu kafadan ders calıs ulan maliyet bu sefer seni yenicem 3.girişim olacak yahu ne lanet derstir bu arkadaşlar ben anlamış değilim

üzülmeyen kardeşlerim başlayalım Allah yardımcımız olsun
bende maliyet-meslek-vergi kaldı elinizde sağlam notlar varsa paylaşırsanız sevinirim. herkese iyi haftasonları ctesi ve pazarımızı güzel değerlendirelim inşallah