2014/1 SMMM Sınav Sonucunun Açıklanma Tarihi

umarım dediğiniz gibi olur..

:( .. kalbim yerinden çıkacak.. maliyet muhasebesi tek dersim ....

çok fena durumdatım bu hafta geçmez bana .......

benim de tek ders maliyet kaldı
1 soru yanlış yapmışım 0 puan
2 soru stok 20 puan
1.dağıtım 20 puan
2.dağıtım 20 puan
yevmiye kaydı yanlış 0 puan 60 almam gerekiyor ama gene de içimde hem korku hem heycan var
 
Bıktım artık ne zaman açıklayacaklar diye beklemekten, herşeyi stres bu tesmerin :S 3 dersten kaldım, analiz vergi tamam gibi ama maliyet muhasebesinden
kalacağım gibi :( açıklansa da ne nedir görsek artık. 13-15 arası açıklanır diyen arkadaşlar yanlış anlamayın ben tesmeri aradım 20 mayıs dediler :S
 
Arkadaşlar az önce İsmmmo ve Tesmeri aradım ikiside 20 mayısta açıklanacak dedi, bu saatten sonra bence heyecan yaratıp hergün bakmamızın bir anlamı yok gibi.. Umarım herkes biran önce bu stresten kurtulur. Geçici vergiye yoğunlaşalım : ))
 
Tesmer baana yasal süre 2 ay 15-16 mayısta açıklanır dedi. ne dedikleri belli değil. heyecanı tesmer seviyor.
 
Bende ilk aradım 13-16 mayıs arasında açıklanır demişlerdi az önce tekrar aradım 20 mayıs diyorlar. Bide telefonda azarlar gibi konuştu demekki adam nasıl bir bunaldıysa artık..
 
Bende ilk aradım 13-16 mayıs arasında açıklanır demişlerdi az önce tekrar aradım 20 mayıs diyorlar. Bide telefonda azarlar gibi konuştu demekki adam nasıl bir bunaldıysa artık..

:D aynen ses tonlarından, ulen telefon bağlanmadan zaten tesmer.org.tr adresinden öğrenebilirsiniz diyor neden hala soruyorsunuz gibisinden konuşuyorlar. Belkide gıcıklığına sallıyorlar tarihleri : )
 
Arkadaşlar İlgili arkadaşlarla görüştüm sınav sonuçları daha tesmere gelmemiş muhtemelen atın 15 i akşamına kadar tesmere gelecek 16 sınında kazananlar aranacak yada mesaj atılacaktır yetişirse sınav sonuçlarınıda yayınlayacaklarmış bilginize
 
Şu anda teosta ufak değişiklikler olmaya başlamış. Önceden 2014/1 kısmında sınava girdi yazıyordu sanırım şu anda karşısı boş sanki her an bir puan girilecek gibi sırıtıyor öylece :)
 
Günaydın arkadaşlar.. Bugün hepimiz için güzel bir gün olsun. Umarım gün içinde sonuçlar açıklanır ve herkes emeğinin karşılığını alır..
 
Arkadaşlar herkese günaydın, ben 3 dersten girdim, maliyet kalırım diye düşünüyorum, o yüzden beni aramazlar :D sizleri takip ediyorum aranan olursa mutluluğunu paylaşsın lütfen : )
 
Üst