2016 2. Dönem

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan şule35
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
merhaba ;
temmuz 2016 döneminde sigortalı işçiler için değişen parametreler nelerdir ?

yardımcı olabilir misiniz.

asgari ücrett diye sormadım farkında iseniz ezbere cevap vermişsiniz parametreler diye sorum kıdem tazminatı değişti mesela bunun gibi başka var mı anlamındaydı sorum

Bu şekilde saldırgan bir cevap vermenize gerek yok. Sorunuzu açık açık yazacaksınız o zaman. Sizin yazdığınızdan onu anladım ve o cevabı verdim.

Kıdem tazminatı tavanı dışında değişen bir parametre yok.

asgari ücrett diye sormadım farkında iseniz ezbere cevap vermişsiniz parametreler diye sorum kıdem tazminatı değişti mesela bunun gibi başka var mı anlamındaydı sorum
pardon ama madem biliyorsunuz neden soruyorsunuz? arkadaşım gayet kibarca bildiklerini paylaşmış sizinle. tutumunuz hiç hoş değil.

Bılmediğim varsa diye soruyorum zaten sızler esas saldırıyorsunuz bence burası herkesın doğru bılgı aldığından emın olduğu bır sıte böyle yarım yamalak eksık cevaplar verılerek anca bu sıtenın kalıtesını düşürüyorsunuz arkadaşlar ricaederim bıraz daha cıddı olalım

Bılmediğim varsa diye soruyorum zaten sızler esas saldırıyorsunuz bence burası herkesın doğru bılgı aldığından emın olduğu bır sıte böyle yarım yamalak eksık cevaplar verılerek anca bu sıtenın kalıtesını düşürüyorsunuz arkadaşlar ricaederim bıraz daha cıddı olalım

şule hanım,

lütfen eşinizden fırça yiyip hırsınızı bizden çıkarmayın