2017/1 Yeterlilik İtiraz Sonuçları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan HAKAN58
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
sınavdan sonra 38. gündeyiz değil mi? yani anlam veremiyorum bu kadar zor olacağını bilseydim itiraz etmezdim ya.

Paranla rezil olmak tam de böyle birşey.
Aynen öyle. Hatta yorumları görüp gülüyorlardır halimize. Keske görseler de insanin hayatından çalmanın nasıl bir duygu olduğunu vicdanlı biri anlasa. Hepsi el ense oturuyorlar eminim. Bir arkadaş çok güzel yorum yapmıştı bir sonraki itirazlarla beraber açıklanır diye. Haklı. Zaten sınava da birşey kalmadı. Umutlanmıştım aslında ama giderek tükettiler :(

çok sıkıldım ya bunalttılar beni ne iş karıştırıyorlar anlamadım.
Şaibeli bir durum mu var ne var. Devlet sırrı mı bu? Izdırap oldu ya resmen.

Tekrar aradım, bi kaç güne açıklanır diyorlar, dedim ki zaten cuma günü son gün.

Kardeşim adam gibi deyin ki cuma günü açıklayacağız en azından o günü bekleriz.

Neymiş efendim çok fazla başvuru varmış, neden acaba bu kadar itiraz var. Oturup düşünürler umarım.

Tekrar aradım, bi kaç güne açıklanır diyorlar, dedim ki zaten cuma günü son gün.

Kardeşim adam gibi deyin ki cuma günü açıklayacağız en azından o günü bekleriz.

Neymiş efendim çok fazla başvuru varmış, neden acaba bu kadar itiraz var. Oturup düşünürler umarım.

hay Allah'ım ya bu kadar olmaz valla. Sınava giren herkes mi itiraz etmiş anlamadım.

sınavı açıklamaları 60 gündü itirazı açıklamaları 45 günü bulmuş olacak. sınava girenlerden daha fazla kişi itiraz etti heralde :D