Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bence artık aramayalım gerek yok zaten cuma son gün bugün yarın yada perşembe kesin açıklıcaklar 40 gündür bekliyoruz en fazla 3 gün daha bekleriz en azından arayıpta verdikleri ukala cevaplara sinirlenmeyelim boş yere.
sinirden elim ayağım titriyor gün saat vereceksiniz diyorum veremiyoruz hanımefendi diyor. hiç birşey yapamıcaz böyle beklicez mi diyorum bizde bekliyoruz hanımefendi diyor.
sinirden elim ayağım titriyor gün saat vereceksiniz diyorum veremiyoruz hanımefendi diyor. hiç birşey yapamıcaz böyle beklicez mi diyorum bizde bekliyoruz hanımefendi diyor.
ya dediğim gibi arayıp sinir zıplatmaya gerek yok öyle yada cuma gününe kadar mutlaka açıklanacak. Dalga geçiyorlar resmen saçma sapan cevaplar. biz en iyisi cumaya kadar girip bakmayalım açıklanmış mı diye oda sinir bozuyor cuma bakarız sonrada aynı gün sınav başvurusu yaparız